Launch Yourself Event

Het Launch Yourself Event is een initiatief van POM HR-Training & Branding. In 2015 is POM HR-Training & Branding gestart om het thema ”personal branding” zo goed mogelijk neer te zetten en van alle kanten te belichten. Niet iedereen heeft altijd een goed beeld van personal branding en velen vinden het moeilijk om dit voor zichzelf of hun organisatie op social media vorm te geven.

Sommigen hebben wel een beeld, maar vaak is dit beeld sterk verbonden met ”het creëren van een imago”. Wat POM betreft is dit het juist niet. In het ”creëren” van iets zit verscholen dat het niet echt is, maar gemaakt. Jezelf als sterk merk presenteren heeft juist alles te maken met jezelf puur en kwetsbaar neer zetten. Hoe echter, hoe sterker!

Vandaar dat POM het tijd vond voor een personal branding event. Het bleek het eerste Personal Branding in Event in Nederland dat zich richt op iedereen van student tot directeur en van werkzoekend tot eigen ondernemer.

Met verenigde krachten sta je sterker en dus heeft POM sterke partners om zich heen verzameld die zich met veel overgave en plezier hebben aangesloten bij dit mooie event. Op 29 januari 2015 vond het eerste Launch Yourself Event plaats in Weert, de ”hometown” van POM HR-Training & Branding. Het bleek een zeer geslaagd event met diverse workshops, een markt,- en netwerkplaats, een spetterende opening door de burgemeester en meer dan 700 bezoekers door de gehele dag.

De website van Launch Yourself Event bekijken? Klik dan hier.