Launch Yourself Event

Het Launch Yourself Event is een initiatief van POM HR-Training & Branding. POM geeft trainingen en advies op het gebied van Personal Branding en is gespecialiseerd in werkzoekenden en eigen ondernemers/ZZP’ers. Het thema ”personal branding” heeft nog een beperkte bekendheid in Nederland. Sommigen hebben wel een beeld, maar vaak is dit beeld sterk verbonden met ”het creëren van een imago”. Wat POM betreft is dit het juist niet. In het ”creëren” van iets zit verscholen dat het niet echt is, maar gemaakt. Jezelf als sterk merk presenteren heeft juist alles te maken met jezelf puur en kwetsbaar neer zetten. Hoe echter, hoe sterker!

Vandaar dat POM het tijd vond voor een personal branding event. Het bleek het eerste Personal Branding in Event in Nederland dat zich richt op iedereen van student tot directeur en van werkzoekend tot eigen ondernemer. Met verenigde krachten sta je sterker en dus heeft POM sterke partners om zich heen verzameld die zich met veel overgave en plezier hebben aangesloten bij dit mooie event. Op 29 januari 2015 vond het eerste Launch Yourself Event plaats in Weert, de ”hometown” van POM HR-Training & Branding. Het bleek een zeer geslaagd event.

De website van Launch Yourself Event bekijken? Klik dan hier.

Je eigen Launch Yourself Event?

Heb je het gemist? No worry’s, het Launch Yourself Event gaat landelijk uitgerold worden. Zodra er meer bekend is hoor je meer van ons. Ook is het mogelijk om incompany voor jouw bedrijf een eigen Launch Yourself Event te organiseren. Vanaf 8 personen komt de Launch naar je toe! Voor prijsopgave kun je contact opnemen met POM HR-Training & Branding.

 

Dit Launch Yourself Event is mede mogelijk gemaakt door:
[logo-carousel id=default]