Beoordelingen van klanten

Reacties van klanten


Ik ontving van Stella een 1 op 1 training over Social Media. Ze heeft heel veel bruikbare tips gegeven in fijne Jip en Janneke taal. Ze weet precies de speerpunten eruit te halen die belangrijk zijn voor jou. Niet algemeen maar echt gericht op je eigen accounts. Waar zit je doelgroep, via welk kanaal kan je die het beste bereiken en nog veel meer! Echt een aanrader! Dankjewel!

Marga van Lierop – Brasserie-Zaal De IJzeren Man Weert
brasseriezaaldeijzerenman.nl


Stella heeft voor Stichting voor Montessori-onderwijs Zuidoost Nederland (MOZON) een innovatieve bijdrage geleverd aan het werken met sociale media. Dit gebeurde op een prettige en deskundige wijze. Stella heeft de kwaliteit om medewerkers enthousiast te maken, te binden en te boeien. Een aanrader!

Bestuur en directie Stichting voor Montessori-onderwijs Zuidoost Nederland
mozon.nl


Sommige vragen zijn super handig om bij een ander neer te leggen. Zelfs als online ondernemer is het onmogelijk om alle ins en outs van een bepaalde toepassing goed te kennen. Ik laat me dan ook graag door experts bijpraten. Stella is zo’n expert.
In één ochtend namen we alle verbeterpunten op LinkedIn door waar ik direct mee aan de slag kan. Ik kom zeker terug voor antwoorden op vragen die in de toekomst zeker zullen opdoemen.

Boy Deutz – vacaturepro.nl
vacaturepro.nl

Stella, bedankt voor de leerzame LinkedIn training. We hebben interessante tips en tricks gekregen!

Ingrid


Onlangs heb ik een training Personal Branding en een LinkedIn training gevolgd bij Stella. Als loopbaanadviseur sprak mij de visie; stop met zoeken, start met gevonden worden, enorm aan. Stella haar deskundige en praktische training zorgde er bij mij voor dat ik de opgedane kennis meteen in mijn dagelijkse praktijk in kan zetten. Geïnspireerd ging ik naar huis!
Stella bedankt, je enthousiasme is besmettelijk??
Groet Jacqueline Bos

Jacqueline Bos – Loopbaanadvies Bos & collega’s
jacquelinebos.nl


De afgelopen 2 maanden heb ik samen met Stella een branding plan gemaakt en een content kalender uitgewerkt voor social media berichten voor mijn praktijk. Stella pakt dit heel goed aan, ze maakte een complete scan van mijn praktijkvoering. Dit was niet altijd even makkelijk, want wat wil je precies uitdragen? Wie zijn je klanten? Hoe bereik je je klanten? Elke stap in dit proces heeft Stella me supergoed begeleid, ze luisterde goed stelde de juiste vragen zodat ik weer verder kon. Stella is enthousiast, gedreven en heeft veel plezier in wat ze doet. Ze is een kei in haar vak! Ik ben dan ook heel blij met het resultaat. Ik heb een veel duidelijker beeld van wat ik wil uitdragen met mijn praktijk. Ook is de content kalender voor social media kanalen voor het gehele jaar ingevuld zodat ik hier zelf mee aan de slag kan. Ik ben duidelijker zichtbaar, en dat valt mijn klanten nu al op en ik krijg leuke complimenten.

Inge Sieben – Praktijk de Krang
dekrang.nl


Recent heb ik een 3-daagse Social Media/ Personal Branding training gevolgd bij POM HR, Stella van Rheenen. Een praktische training waarin heel gericht door Stella te werk wordt gegaan. Naast tips, tricks en achtergrondinfo zorgt deze training ook voor de nodige inzichten en helpt het je in het besluitproces van wat wel en niet voor je werkt en bij jou en/of je bedrijf past. Stella is een uitstekende trainer die de praktijk erg goed begrijpt, zich goed kan verplaatsen in jouw vraagstukken en van de training een leuke, interessante en ook leerzame training maakt. Door de nieuwe inzichten en de opgedane kennis kan ik met een goed gevoel en in alle rust werken aan het optimaliseren en uitbreiden van mijn social media-kanalen. Kortom; zowel training als trainer : Een echte aanrader!
Stella, bedankt voor de goede en vooral ook gezellige training. Hopelijk tot ziens!

Sandy Engels – Maatwerk Weert
maatwerkweert.nl


Voor de werkzoekenden van DeBroekriem in Helmond heeft Stella de workshop ”Personal Branding, stop met zoeken & start met gevonden worden” gegeven. Leuke workshop, maar ook een eye-opener! 75% van de de vacatures wordt voortaan in het eigen netwerk ingevuld. Het draait dus volgens Stella om het actief zichtbaar maken van jezelf en zorgen dat je in de juiste netwerken zit. De sleutel zit ‘m ook in het actief zichtbaar zijn. Je bent misschien wel zichtbaar, maar eigenlijk ben je gewoon aan het wachten totdat iemand ”per ongeluk” jouw motivatiebrief leest, op jouw website komt, of jouw facebook bezoekt, of je LinkedIn profiel bezoekt. De oplossing om tot actieve zichtbaarheid te komen zit in het feit dat je moet zorgen dat ze jou vinden in plaats van dat jij gaat zoeken! Hoe je dat doet? Daar vertelt Stella jou meer over tijdens deze workshop Personal Branding. Stella wil graag dat je jezelf als merk gaat zien en je dan ook als zodanig profileert. Het behalen van je doel, het vinden van werk, draait om het managen van de perceptie van de ontvangers. Een echte aanrader !!!

Ton Mouris – DeBroekriem
debroekriem.nl


Stella liet me voelen, “Je werk is wie je bent. Het is dat waar je bloed sneller van gaat stromen. Het is wat anderen bij je komen halen. Wat je altijd weer doet en waar je voor staat. Zodat jij je eigenheid kan leven”. Ik kan nu mijn ‘Why’ vragen met betrekking tot mijn werk te beantwoorden, dat zorgt voor een stevige basis. Ik heb Stella ervaren als een professional; ze staat voor integriteit en betrokkenheid, kijken en weten, luisteren en horen, confronteren en ruimte geven. Een warm vakkundig bad!
We keep in touch!

Ellen


Onlangs heb ik bij Stella de training Zakelijk Facebook gevolgd. In deze training werd dieper ingegaan op de werkwijze en diverse mogelijkheden die Facebook biedt om je bedrijf te promoten middels een eigen pagina. Ook werden er allerlei tips & trucs gedeeld waarmee ik zeker aan de slag ga. Kortom een leerzame en nuttige workshop. Ook brengt Stella haar verhaal helder met vele concrete voorbeelden.

Nicole van Boxtel – Recruitive
recruitive.nl


Vandaag de Workshop Facebook bedrijfsmatig gevolgd bij Stella. Veel facetten van de werkwijze van Facebook zijn in een korte tijd de revue gepasseerd. Een werkelijke eye opener voor mij als leek op dit gebied. Ik kan er meteen praktisch mee aan de slag. Stella brengt de kennis op een luchtige, prettige en ervaren manier over. Dit is een aanrader voor iedereen!

Jos Smeets – PIRTEK
www.pirtek.nl


Stella heeft ons meer inzicht gegeven in de wensen van onze klanten en hun netwerk. Ze heeft hiermee ook onze denkwijze veranderd. Dankzij deze inzichten snappen we beter wat er leeft bij onze klant en hoe beslissingen worden genomen. Nu we onze klanten en hun netwerk beter begrijpen, kunnen we daar onze service en reizen beter op afstemmen. Dankjewel Stella!

Martijn Riswick – Flow Reizen
www.flowreizen.nl


Dankzij deze LinkedIn-training van POM-HR heb ik nog meer inzicht gekregen hoe ik mijn netwerk beter kan benutten. Het is een korte training (hiervoor boek je de ”open basis LinkedIn training” bij POM) met veel praktische tips!

Dennis Caris – Safety Nudge
www.safety-nudge.com


Stella bedankt voor de duidelijke en leerzame LinkedIn training, er ging echt een wereld voor mij open.

José Heemskerk


Stella heeft mij in enkele uren tijd meer geleerd over LinkedIn, dan wie dan ook. na de training ben ik begonnen met het geleerde in de praktijk te brengen. Dat is een overschakeling, een mindset. Ik doe het! Ik raad jou aan ook een training te volgen bij Stella. Dat is echt de investering waard!

Marcel Buitelaar


Stella heeft ons geadviseerd welke (social) media voor ons relevant zijn voor een groter bereik.
Daarnaast voert Stella sinds een jaar voor ons het beheer van onze social media uit.
Stella is zeer deskundig op het vlak van (personal) branding en zet haar enthousiasme en klantgerichtheid ten volle in om tot resultaten te komen. Wij kunnen Stella van harte aanbevelen aan bedrijven die werk willen maken van hun branding.
Onze samenwerking met Stella heeft ertoe geleid dat steeds meer bedrijven en young potentials ons vinden!

Astrid Lodiers – Jump Start, Zuyd Hogeschool
www.zuyd.nl/jumpstart


Ik ben zeer tevreden over de Linkedin training verzorgd door POM en over de kennis en kunde van Stella als trainer. Door haar begeleiding en tips had ik in no time mijn Linkedin opgezet en mijn netwerk flink uitgebreid. Deze training is een echte aanrader!

Conrad Croes


Het traject bij Stella is een laagdrempelige en prettige ervaring. Ze voelt goed aan wat de noodzaak en de behoeften zijn en speelt daar slim op in. Daarnaast zet ze je aan het denken en zorgt dat je met kleine aanmoedigingen zelf tot de juiste inzichten komt en dat is belangrijk. Een hele goede begeleiding die zeker naar nieuwe kansen voor de toekomst zal leiden.

Anke


Afgelopen vrijdag verzorgde Stella de training Personal Branding voor een groep rechtenstudenten die bij ons advocatenkantoor op bezoek waren. Voorafgaand aan de middag verliep het contact met Stella al zeer prettig, maar met de training heeft ze helemaal indruk achter gelaten. Enthousiast, authentiek, energiek en bovenal zeer professioneel! De reactie van de studenten was enorm positief; iedereen heeft echt wat aan haar training gehad. Zeer goede ervaring met POM HR trainingen dus!

Stephanie Hamer
www.lexence.com


De LinkedIn-training door Stella van Rheenen / POM is behalve leuk en informatief ook inzichtelijk en concreet. Je kunt bij wijze van spreken direct aan de slag met het pimpen, updaten en activeren van je LinkedIn-account. Bedankt Stella.

Francis Bruekers / Sparkle Tekst & Communicatie
www.spark-le.nl


De samenwerking met Stella is zeer prettig. Een warme persoonlijkheid die je vakkundig en snel helpt. Stella kan zich goed inleven in de behoefte van haar opdrachtgever en is een uitstekende onderhandelaar om zo de belangen van haar opdrachtgever te behartigen. Tot nu toe erg goed op weg geholpen om zo een volgende stap in mijn carrière te zetten!

Wouter Pieters


In de 2e helft van 2015 werd gestart met social media. Met hulp van Stella van Rheenen heeft PaperWise de communicatie doelstellingen bepaald en een branding plan opgesteld. PaperWise heeft gekozen om Facebook als kanaal voor nieuws en interactie met de doelgroep in te zetten. Stella is een energieke, betrokken professional. Stella onderhoud en beheert ons Facebook kanaal. Ze is deskundig op haar vakgebied en denkt actief mee. Bedankt voor de samenwerking en hulp tot nu toe!

Peter van Rosmalen
www.paperwise.eu


Stella heeft me bewust gemaakt van de belangrijke rol van personal branding in mijn organisatie en welke middelen er zijn om ‘BiP-fans’ te creëren met name door de juiste inzet van LinkedIn. Tijdens sparring sessies zijn we terug naar mijn intrinsieke motivatie gegaan en vanuit hier is de underliner “where business meets the heart” ontstaan die perfect aansluit bij werkwijze van BiP.

Moniek van Rheenen-Schreurs
www.businessinperson.nl


Donderdagmiddag 12 november 2015 klokslag 16:00 in Eindhoven was het zover:
de workshop “Baas over je eigen carrière / Personal Branding”.

Deze workshop werd aangeboden door Stella aan de leden van Jong@UWV van de regio’s Limburg en Brabant.
In de voorbereiding op deze middag hebben Stella, collega Marian Derks en ik bij elkaar gezeten.
Al snel had Stella verschillende ideeën over het onderwerp van de workshop en de manier waarop het interactief en boeiend zou zijn met een blijvende toegevoegde waarde voor de deelnemers.
Er bleek een overweldigende interesse te zijn voor deze workshop welke na afloop door de deelnemers als zeer geslaagd werd beschouwd! Het is een absolute meerwaarde gebleken in ieders beeld voor wat betreft het professionaliseren van de toekomst van je carrière en zelf de regie nemen in deze ontwikkeling.
We hebben deze samenwerking ervaren als zeer prettig, opbouwend en verfrissend.
Stella, hartelijk dank voor je bijdrage en je enthousiasme!

Redouan Chakour/ Marian Derks – UWV-WerkgeversServicepunt


Voor een loopbaantraject bij Stella terecht gekomen. Voor mij was dit een hele goede match. Stella pakt het pragmatisch, duidelijk en vol enthousiasme met je aan. Je werkt samen aan een duidelijk opgesteld plan van aanpak. Ik werd goed aan het denken gezet, ging met opdrachten naar huis en werd elke week weer enthousiaster na gesprekken met Stella, maar ook bij/door de cursussen en netwerkevents die door Stella georganiseerd worden. Niks is haar te veel en altijd even vernieuwend en verhelderend. Ook het team van mensen waar Stella mee samenwerkt is heel prettig.

Evelien Markgraaf


Ik heb de training Online Personal Branding bij Stella gevolgd en ik was blij verrast over deze training. Ik wist niet goed wat me te wachten stond, maar het was een zeer inspirerende, verhelderende avond. De groep heeft er veel concrete tips gekregen over hoe je je op social media het best kunt profileren, en we zijn echt aan het werk gezet teneinde bewustwording te kweken van ons (online) handelen. Het is een aanrader om de training te volgen! Ga zo door Stella.

Linda Smeets-Habets – eigenaar HR-ZAAK


Online Personal Branding is hot. Iedereen denkt na over hoe hij of zij zichzelf het beste kan presenteren en profileren. Netwerken is steeds belangrijker om een baan of opdracht in de wacht te slepen. Met de training Online Personal Branding leer je in korte tijd hoe je jezelf als unieke professional kunt profileren. Het is een aanrader voor mensen die social media daarbij doeltreffender willen inzetten. De training bevat veel handige tips.

Vicky Brooimans


Bij de ondernemersnetwerk borrel van de gemeente Weert hadden we het idee opgepakt om naast netwerken de ondernemers een boodschap mee te geven voorafgaand aan de borrel. Dit was zeer geslaagd, 95 ondernemers hebben daar aan deelgenomen en waren allen geïnspireerd door de dynamische duo presentatie van Stella en Anne. “Groeien en bloeien door Trots” En zeg nu zelf, trots is de basis van ons bestaan!

Frans van Eersel – Wethouder Economische zaken Gemeente Weert


Door de gesprekken met Stella heb ik nu duidelijker in beeld wat mijn focus is, wie mijn doelgroepen zijn en wat hun vragen – en dus mijn antwoorden! – zijn. Haar enthousiasme en frisse ideeën hebben mij uitstekend op weg geholpen. Dankjewel, Stella!

Karin Somers


Mijn vraag aan Stella was: Waar zit mijn doelgroep en hoe kan ik deze het beste benaderen?
In een duidelijk schema heeft Stella me laten zien hoe de communicatie met mijn klanten zou moeten verlopen en hoe ik me moet focussen op mijn (echte)doelgroep. We hebben uitgebreid stilgestaan bij de omschrijving van mijn doelgroep, zodat ik het verschil nu zie. De slag naar het bereiken van de opdrachtgevers (mijn potentiële klanten) kan ik nu zelf gaan maken. Stella bedankt voor alle zinvolle gesprekken.

Xavier Stappers


Ervaar je ook dat je net te weinig weet over hoe LinkedIn voor jou te laten werken?
Twijfel dan niet langer en gun jezelf een LinkedIn training (via open inschrijving) bij Stella. Het heeft mij net die inzichten gegeven die ik miste. En het samenwerken is een klein groepsverband biedt ook de ruimte om persoonlijke aandachtspunten te belichten.

Miranda Vossen
www.ripozo.nl


Een hele waardevolle training waarbij je zoveel meer inzicht in Linkedin (en personal branding) krijgt! Veel tips & tricks, maar ook meteen aan de slag gaan met een aantal vraagstukken, oefeningen en handigheidjes. Je wordt hier door Stella aan het denken gezet en je gaat vol energie naar huis om verder aan de slag te gaan met het upgraden van je Linkedin profiel. Ik persoonlijk vind het een aanrader voor elke Linkedin gebruiker.

Evelien Markgraaf


Wauw, wat een opbrengst! Het duwtje in de rug van Stella, zorgde ervoor dat ik kritisch ging kijken naar mijn ‘why’. Ik dacht namelijk dat ik die al had omschreven, maar dat bleek dus nog niet het geval. Na wat schaven en schrappen ben ik tot een goede, en vooral MIJN eigen ‘why’ gekomen. Met daarbij heel veel tips om dit online aan te pakken en uit te dragen. Actief online zichtbaar worden, daar gaat het om! Ik ging met een hoofd vol ideeen de deur uit, en kon daarna flink aan de slag. Stella, bedankt!

Anne-Marie Boogers


Na de cursus Online Personal Branding bij Stella ben ik me er van bewust geworden dat het belangrijk is om gebruik te maken van social media. Stella heeft dit op een inspirerende, enthousiaste manier weten over te brengen. Vooral het “waarom wil je deze baan” heeft me aan het denken gezet en ik heb dit weten te vertalen naar een volledig LinkedIn profiel. Ook ben ik nu druk in de weer met Facebook en heb ik een bepaalde weerstand weten te overwinnen. Bedankt, Stella!

Marieke de Graaf


Ik heb de training Online Personal Branding gevolgd bij Stella. Als Fotograaf heb je tegenwoordig heel veel concurrentie. Hoe val je op? Hoe kun je aan de wereld laten zien hoe en wat je doet, maar vooral ook waarom je het doet? Dat waren maar een paar van mijn “aha”-momenten die ik tijdens de training heb ervaren. En niet te vergeten een warm welkom, een goede sfeer en een zeer professionele aanpak. Bedankt Stella!

Nicole Verschoor Photography
www.nicoleverschoorphotography.com


Ik kan deze training van Stella van harte aanbevelen. Vol overgave en op een begrijpelijke manier neemt Stella je mee in de wereld die “personal branding” heet. Het merk “IK” onder de aandacht brengen. Wie ben ik, waar ben ik goed in, waar word ik gelukkig van, wat wil ik bijdragen! Vragen die voor iedereen, als zelfstandige of werkzoekende belangrijk zijn. Tijdens de meer dan 3 uur durende training leg je de basis om de antwoorden te formuleren.

Godfried Beurskens


Het positioneren van ons bedrijf ‘L’Art Français art nouveau en art deco’ & ‘Le Roman d’une Garderobe’ (vanaf februari 2015 on-line!) heeft bij ons altijd een primaire plaats gehad. Als persoon hielden wij ons bescheiden op de achtergrond. Stella heeft ons laten inzien dat het eigenlijk best mag ‘jezelf positioneren’…sterker gezegd zelfs moét in deze nieuwe economie. En zeker in onze business waar we primair verkoop scoren door een persoonlijke relatie op te bouwen met klanten die voor 90% wereldwijd verspreidt zijn. Stella heeft ook de ‘tools’ aangereikt hoe we dat kunnen aanpakken, zonder het gevoel te hebben dat we onszelf ‘opdringen’ of ‘superbelangrijk’ te vinden. Tijdens de training Personal Branding gingen de ogen open. Stella’s inspiratie zorgde ervoor dat die van ons ook weer eens stevig opvlamde. We zijn direct aan de slag gegaan en oogsten nu al leuke reacties en aanbevelingen van klanten, waar we soms zelfs van gaan blozen. Het leuke is dat nu we onszelf meer ‘in the picture’ aan het zetten zijn, klanten ons nu vragen waarom we dat niet eerder deden. Het is een indrukwekkende, nieuwe, inspirerende weg die we met L’Art Français ingeslagen zijn en we danken Stella warm voor haar inspiratie en hanteerbare tips!

Joke van der Mast & John Woudstra – L’Art Français V.O.F.
www.artfrancais.nl


Ook al ging het om één bijeenkomst, ik heb veel geleerd tijdens de training Online Personal Branding. Stella zorgde voor een mooie mix aan nuttige informatie en gerichte vragen over wat je precies met Personal Branding wilt bereiken. Het aantal deelnemers was relatief klein. Dit zorgde ervoor dat Stella voor iedereen tijd kon nemen, maar ook dat er een goede interactie tussen de groepsleden ontstond. Met haar opbouwend kritische benadering en af en toe een humoristische noot slaagde Stella erin een prettige sfeer te scheppen, zodat cursisten de diepte in durfden te gaan.

Marco Mulders


De training “Online Personal Branding” was een echte eye-opener voor mij. Ik wilde graag weten hoe je als ondernemer LinkedIn en Facebook op een meer actieve manier kunt gebruiken en inzetten. Stella heeft goede inzichten en komt met tips waar je direct mee aan de slag kunt. Stella weet een prettige sfeer te creëren waardoor waardevolle interactie tussen de deelnemers ontstaat. Stella is deskundig, betrokken, inspirerend en enthousiast. Zelfs na afloop van de training laat ze je niet los, maar denkt ze nog met je mee. Top!

Resi van Geel – Van Geel Interieurvormgeving
www.vangeelinterieurvormgeving.nl


Werkzoekend zijn en tegelijkertijd een carrière switch willen maken is al lastig genoeg. Hoe maak je via je offline en online netwerk duidelijk wat je wilt? Hoe presenteer je jezelf? Hoe profileer je je sterke kanten? Hoe vind je potentiele werkgevers en hoe vinden zij jou? Gelukkig maakte ik via het netwerk Open Coffee in Weert kennis met Stella en zij vertelde mij over haar training Online Personal Branding. Eind oktober 2014 heb ik deelgenomen aan deze interactieve training en heb veel waardevolle tips, trucs en weetjes geleerd die ik makkelijk in de praktijk kan toepassen. Een echte aanrader!

Audry Verheijen


Kernwoorden welke deze training voor mij het beste omschrijven zijn: Interactief, Verhelderend, Authentiek en Fun.
Een aanrader voor iedereen die onder andere meer wilt weten, over hoe je Linkedin doeltreffender voor je kunt laten werken!

Frank van Mierlo


Als ondernemer wil je graag op social media héél zichtbaar zijn maar hoe doe je dat nu? Voor mij vrijwel onbekend terrein maar dankzij Stella van POM HR-Training & Branding sta ik nu al een heel eind verder met mijn LinkedIn profiel.

Stella weet haar vragen zo te formuleren dat je gaat nadenken en inzichten verwerven. Voor mij persoonlijk is de ‘Why’ wel heel sterk naar boven gekomen. De vele tips en tricks op een praktische manier zijn een meerwaarde, evenals de checkup van je eigen profiel door Stella. Zo zie je meteen wat je kan aanpassen. Op het einde van de avond ben je vol ideeën om meteen aan slag te gaan en je profiel te updaten. Ik kijk al uit naar deel 2 van de workshop.

Analine Gorissen – Basic Instinct


Ik heb onlangs de training Online Personal Branding gevolgd bij Stella. Ik had me aangemeld voor deze training om te zien of ik op de goede weg ben met mijn online profiel en om voor mezelf helder te krijgen wat je allemaal kunt doen en wat daar dan de gevolgen/uitkomsten van zijn. Waar zet je bepaalde online profielen voor in? Wil je jouw Facebook account ook zakelijk gebruiken of juist niet? Wat vermeld je op je LinkedIn als je wilt opvallen. Allemaal zaken die aan bod kwamen tijdens de training. Een training die uit een mooi gezelschap bestond en waar men echt goed op elkaar inspeelde en luisterden naar ieders verhaal. Door de training heb ik een beter beeld gekregen over wat ik wel en niet wil inzetten en op welke manier ik met online branding om wil gaan nu en in de toekomst.

Ramona Krijnen – ZUYD
www.zuyd.nl


Ik heb de cursus “Online Personal Branding” gevolgd bij POM, verzorgd door Stella van Rheenen. Ik werk in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde Equilibri vooral met de energiebalans van mijn clienten en dat betekent dat ik vooral mijn gevoel en intuitie goed ontwikkeld heb. De personal branding kant was voor mij nieuw, ik had me tot nu toe nog niet verdiept in hoe ik mijn praktijk zichtbaar wilde maken, en welke methoden daarvoor bij mij pasten. Door deze training te doen heb ik een duidelijk beeld gekregen van wat Personal Branding nu eigenlijk is, en ik heb geleerd dat er een heel wezenlijk verschil is tussen Personal Branding en reclame maken! Ik wil graag dat mensen zien wat ik uit wil dragen met mijn praktijk, waar ik voor sta en waar ik in geloof. Hoe ik dit alles kan uitdragen heb ik geleerd tijdens deze avond. Er zijn heel wat kwartjes op z’n plek gevallen en ik kon al meteen aan de slag met alle praktische tips die ik gekregen heb.
Stella is een warme persoonlijkheid die zich echt in je verdiept en meedenkt met wat je wilt uitdragen. Dat is haar kracht en dat maakt voor mij deze training tot een succes.

Inge Sieben – Equilibri
www.equilibri.nl


In mijn tak van sport, de zakelijke assurantie dienstverlening, is het inzetten van social media nog geen vanzelfsprekendheid. Om hier voor mezelf toch bewuster mee aan de slag te gaan heb ik besloten deze training bij Stella te volgen. Voor mij waren twee aspecten van belang: Hoe kan ik mijn “analoge ik” converteren naar mijn “digitale ik” en welke hulpmiddelen heb ik hiervoor nodig. Op beide vlakken heeft Stella mij erg goed geholpen. Vooral door na te denken over hoe je digitale profiel door anderen ervaren wordt. Laat hier vooral meer van jezelf zien en maak het persoonlijk. Wat beweegt je om bepaalde keuzes te maken? Hoe sta je in het leven? Dat soort vragen. Ook was het prettig in een groep met mede ondernemers deze training te volgen. Hun input heb ik zeer gewaardeerd. De start is voor mij gemaakt, op naar deel twee van de training!

Huib Hoofwijk – Hoofwijk Risicobeheer
www.hoofwijkrisicobeheer.nl


Ik heb op 16 oktober j.l. de training Online Branding gevolgd bij Stella. In mijn bedrijf waarin ik BHV EHBO Reanimatie&AED trainingen verzorg merk ik dat ik niet goed weet hoe ik social media kan inzetten. Ik doe maar wat in de hoop dat het aanslaat. Bij Stella leerde ik hele praktische zaken, zoals het verwoorden van het “Why” in je profiel. Stella spreekt in begrijpelijke taal en laat de cursisten praktisch aan de slag gaan. Aan het einde van de avond was ik warm gestoomd en was er vraag naar meer! Daarom volg ik op 20 november deel 2. Ik kijk er nu al naar uit.

Tessa Zijlstra-Paal – Cuore
www.cuorereanimatie.nl