Welke diensten levert POM?

1) Trainingen

✔️ LinkedIn Profiel Training
✔️ LinkedIn Social Selling Business Training
✔️ LinkedIn Sales Navigator Training
✔️ LinkedIn Recruiter Training
✔️ Train-the-Trainer Training

Niets is zo lastig als jezelf op LinkedIn te verkopen. En toch is het mogelijk, mits je dit op de juiste manier doet en vooral ook op een manier die past bij jou en jouw organisatie.

Als je niet onderscheidend en actief zichtbaar bent op LinkedIn en een goede en passende LinkedIn strategie hebt en toepast, zul je niet snel benaderd worden of je product of dienst verkopen en zal je bereik op LinkedIn niet optimaal zijn.

Een sterke branding op LinkedIn, het optimaal betrekken van al je medewerkers bij jouw inspanningen op LinkedIn, een goed doordachte en passende LinkedIn strategie en de juiste content die aansluit bij jouw doelgroep, zijn daarom onder andere belangrijk.

POM geeft LinkedIn trainingen aan middelgrote,- tot grote bedrijven en hun salesteams, hr-teams, beheerders van LinkedIn bedrijfspagina’s (train-de-trainer) en (startende) ondernemers om bovenstaande voor elkaar te krijgen.

2) Strategisch LinkedIn Advies

Het bouwen en onderhouden van je Personal Brand is geen eenmalige actie maar is een continue proces. Het is dan ook belangrijk een strategisch LinkedIn plan te hebben. POM kan u voorzien van een strategisch LinkedIn Brandingplan inclusief content jaarplanning.

3) LinkedIn bedrijfspagina beheren en optimaliseren

POM kan uw organisatie helpen om uw LinkedIn bedrijfspagina zo optimaal mogelijk in te richten, te onderhouden (contentmanagement) en te beheren (webcare). Veel bedrijven starten eerst zelf met het onderhouden van hun bedrijfspagina op LinkedIn. Al snel verzandt men in te weinig tijd om de LinkedIn bedrijfspagina bij te houden, gebrek aan inspiratie en creativiteit.

Ook is er vaak frustratie over het feit dat een plaatsing op LinkedIn te weinig bereik oplevert: ”Wij zijn hartstikke actief met het plaatsen van berichten maar er reageert bijna niemand, hoe krijgen we een groter bereik?” Zo komen ons meeste klanten bij POM binnen.

Wij bieden meerdere modules aan (u betaalt alleen voor hetgeen u daadwerkelijk nodig heeft en van toepassing is voor uw bedrijf) waarbij voorop staat: op een efficiënte manier een zo groot mogelijk bereik van uw doelgroep.

Wij zorgen binnen korte tijd voor een groei van uw volgers en groei van uw naamsbekendheid (kwantiteit), versterken de band met uw volgers en transformeren dit in ambassadeurschap: wij zetten volgers en medewerkers om in ambassadeurs van uw bedrijf (kwaliteit).

 

 

Leave a Reply