Ambassadeur LinkedIn Benelux

Als je met POM gaat samenwerken wil je natuurlijk graag weten met wie je te maken hebt. Op deze pagina lees je daarom de antwoorden op de meeste gestelde vragen. Wat is de achtergrond en visie van eigenaar en oprichter Stella van Rheenen van POM HR-Training & Branding die sinds 2017 ambassadeur is voor LinkedIn Benelux.

Hoe is POM HR-Training & Branding tot stand gekomen?

Ik zag geweldige kansen om mijn ruime ervaring met LinkedIn, sales, hr, marketing, communicatie en loopbaan coaching heel effectief te kunnen inzetten. In 2014 is POM HR-Training & Branding dan ook gestart als een trainings- en branding bureau dat zich richt op middelgrote,- en grote bedrijven.

Hoe werd de focus duidelijk?

Uit eigen ervaring weet ik wat het is om te worstelen met het vinden van een goede focus en de juiste vorm van ondernemerschap. Ik heb allerlei vormen persoonlijk uitgeprobeerd en ken zowel de voordelen als nadelen:

  • Ik heb 14 jaar in loondienst gewerkt binnen de uitzendwereld (als vestigingsmanager, als manager interim professionals, als recruiter, hr-adviseur en als trainer).
  • Daarna ben ik als eigen ondernemer verbonden geweest aan een franchise organisatie.
  • Ik heb ontwikkel- en opleidingstrajecten opgezet, me bezig gehouden met management development en het ontwikkelen van het recruitmentbeleid.
  • Ik was heel sterk aan het zoeken naar mijn passie en ben daarvoor ook naar adviseurs en specialisten geweest die tijd en aandacht voor mij namen om mijn ”soulsearch” mogelijk te maken.
  • En uiteindelijk was er geen houden meer aan: mijn bedrijf POM was dermate gegroeid, dat ik de overstap naar fulltime ondernemerschap heb gemaakt.

Wie is Stella van Rheenen?

Het gat in de markt, dat ben je zelf, heb ik aan den lijve ondervonden. Wie ik ben en wat mijn stijl en aanpak is, daarvoor laat ik graag mijn klanten en oud collega’s aan het woord. Op deze website (zie: recente reacties) staan reacties van mijn klanten die ik graag aan het woord laat.

Ik ♡ van Social Media en in het bijzonder LinkedIn. Ik gebruik het, ik geef er les in, ik lees er literatuur over, ik leef het! Om eerlijk te zijn check ik mijn LinkedIn account vaker dan mijn mail. Mijn liefde voor LinkedIn is diep geworteld in mijn hang en liefde voor ”leren”. Maar ook ”sociale betrokkenheid” is een belangrijke drijfveer.

Mijn persoonlijke leer-en ontwikkel netwerk is de basis van mijn LinkedIn succes. Het voedt mijn dagelijkse behoefte om te leren en mijzelf te blijven ontwikkelen. Bedankt LinkedIn = you complete me!

”Stella van Rheenen studeerde communicatiewetenschap binnen de faculteit Sociologie, aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sociologie is de wetenschap die de mens in zijn relatie tot anderen bestudeert”.

 

 

Leave a Reply