Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf met deze LinkedIn trainingen

U kunt kiezen uit diverse LinkedIn trainingen:

✔️ LinkedIn Profiel Training
✔️ LinkedIn Social Selling Business Training
✔️ LinkedIn Marketing Training
✔️ LinkedIn Recruiter Training
✔️ Train-the-Trainer Training

Niets is zo lastig als jezelf op LinkedIn te verkopen. En toch is het mogelijk, mits je dit op de juiste manier doet. Bovendien is het belangrijk dat je dit doet op een manier die past bij jou en jouw organisatie.

Het is belangrijk dat je onderscheidend en actief zichtbaar bent op LinkedIn. Hierbij past een goede en passende LinkedIn strategie. Hierdoor zul je sneller gevonden en benaderd worden door potentiele klanten. Een goede vindbaarheid op LinkedIn zorgt ook voor een goede vindbaarheid op zoekmachines buiten LinkedIn.

Wij helpen jou met:

✔️ Een sterke branding op LinkedIn.

✔️ Het optimaal betrekken van al je medewerkers op jouw berichten.

✔️ Een goed doordachte en werkende LinkedIn strategie.

✔️ Juiste content ontwikkeling die aansluit bij jouw doelgroep.

✔️ Een goede zichtbaarheid en vindbaarheid op LinkedIn.

✔️ Aantrekken en in contact komen met de juiste doelgroep.

Strategisch LinkedIn Advies

Naast het geven van LinkedIn trainingen geeft POM HR-Training & Branding ook strategisch LinkedIn Advies. Het bouwen en onderhouden van je Personal Brand is geen eenmalige actie maar is een continue proces. Het is dan ook belangrijk een strategisch LinkedIn plan te hebben. Wij voorzien u van een strategisch LinkedIn Brandingplan inclusief content jaarplanning.

LinkedIn bedrijfspagina beheren en optimaliseren

POM HR-Training & Branding kan jouw organisatie tevens helpen om je LinkedIn bedrijfspagina zo optimaal mogelijk in te richten, te onderhouden (contentmanagement) en te beheren (webcare).

Veel bedrijven starten eerst zelf met het onderhouden van hun bedrijfspagina op LinkedIn. Al snel verzandt men in te weinig tijd om de LinkedIn bedrijfspagina bij te houden, gebrek aan inspiratie en creativiteit.

Ook is er vaak frustratie over het feit dat een plaatsing op LinkedIn te weinig bereik oplevert: ”Wij zijn hartstikke actief met het plaatsen van berichten maar er reageert bijna niemand, hoe krijgen we een groter bereik?” Zo komen ons meeste klanten bij POM binnen.

Wij bieden meerdere modules aan waarbij voorop staat: op een efficiënte manier een zo groot mogelijk bereik van uw doelgroep. Je betaalt alleen voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt en van toepassing is voor jouw organisatie.

Binnen korte tijd zorgen wij voor groei van je aantal volgers en groei van je naamsbekendheid (kwantiteit). Bovendien versterken wij de band met je volgers en transformeren dit in ambassadeurschap: wij zetten volgers en medewerkers om in ambassadeurs van jouw organisatie (kwaliteit).

 

 

Leave a Reply