Op wie richt POM zich?

  • Ondernemers die graag meer opdrachten/klanten wensen, zichtbaarder willen zijn en meer naamsbekendheid willen bereiken.
  • Werkzoekenden die handvaten zoeken in hun (online) Personal Branding.
  • Carrière-switchers: hoe zet je jezelf op de kaart bij gewenste interne en externe werk,- en opdrachtgevers.
  • HR medewerkers of managers die hun vacatures op de juiste plek willen krijgen om zo de juiste kandidaten te vinden.
  • Arbeidsbemiddelaars en re-integratie consulenten: hoe krijg ik (meer) opdrachten.
  • Studenten die op zoek zijn naar handvaten om zich te positioneren in hun zoektocht naar een stage- of werkplek.
  • Mensen met een salesfunctie die op zoek zijn naar de juiste branding van zichzelf en van hun product of dienst.

 

POM helpt met de branding van jezelf, je bedrijf, je dienst/product

pomhr-appel1Pom helpt om: jezelf als ondernemer op de kaart te zetten, je langverwachte baan te vinden, je kandidaat zo goed mogelijk te presenteren bij je klant, eindelijk de lang verwachte carrière-switch te maken. En überhaupt, ook al heb je nu niks te ‘’vermarkten’’, je imago en dat wat je uitstraalt is te allen tijde belangrijk in het digitale social media tijdperk waarin we leven. Een tijdperk waarin alles en iedereen zichzelf blootstelt. En dat blootstellen heeft de bekende twee zijden, gevaar en succes, ze liggen dicht bij elkaar. Blunderen en glunderen volgen elkaar razendsnel op.

POM helpt jou en/of je bedrijf met de bewustwording hiervan en zet dit om in concrete handvaten, in een onderscheidend vermogen dat gegarandeerd succes oplevert. Dit noem je ook wel jouw core competence. Een eigenschap is echter alleen uniek als degene die je wilt bereiken de vaardigheid waarneemt. Nadat je jouw ‘core competences’’ weet, ga je ze in de markt zetten. Hoe je dat doet? Hierin kan POM je helpen.

 

 

Leave a Reply