Wat maakt POM anders?

Naar buiten in plaats van naar binnen!

pomhr-bellen2Er zijn natuurlijk tal van trainingsbureaus en personal branding coaches. Daar waar anderen naar binnen treden om op zoek te gaan naar jouw kernkwaliteiten en datgene dat jou onderscheidend maakt, gaat POM er juist vanuit dat je jezelf en je bedrijf als geen ander kent. Je hebt inzicht in de competenties en de ‘’unique selling points’’ van jezelf en van je bedrijf. POM wil dus niet zozeer naar binnen treden maar juist naar buiten treden met jou en/of je bedrijf.

Alleen dat laatste stukje, die laatste stap, daar wil POM je mee helpen. Hoe maak je wereldkundig wat je kan en wil met je bedrijf of voor het verkrijgen van een mooie baan: welke kanalen kun je het beste inzetten, welke manieren staan er tot je beschikking en hoe pak je dit concreet aan?

Authentiek

POM helpt om een authentiek ”merk” van jezelf te maken. Authentiek in die zin dat de ”etalage” die je mooi gaat inrichten voor de buitenwereld klopt met ”winkelinhoud”. POM wil graag dat je trots bent op wat jij te bieden hebt als mens en als ondernemer en dat je communicatie-uitingen jouw toegevoegde waarde voor anderen op een wervende manier gaan ondersteunen. De trainingen van POM helpen jou om in beeld te brengen waar jouw grootste kracht, onderscheidend vermogen en focus ligt en vooral hoe je dit communiceert naar jouw doelgroep: zodat jij in beeld bent als er mooie opdrachten te vergeven zijn.

Leave a Reply