Branding voor bedrijven

Branding

Hoe wordt je als bedrijf of afdeling gevonden en als ze je vinden, wat straal je dan uit? Hoe vergroot je je marktaandeel en je omzet? Heb je een imago-probleem en weet je niet hoe je dit moet ombuigen? Hoe kom jij in contact met jouw doelgroep en spreek jij ze dermate aan dat ze daadwerkelijk bij je op de stoep staan en tevreden zijn met wat ze aantreffen? Welke acties moet jij ondernemen om dit te bewerkstelligen?

POM is hierin gespecialiseerd. POM kan dit alles stap voor stap met u uitvoeren, in een programma op maat. Heeft u behoefte aan een volledig strategisch brandingplan? Of heeft u praktische tips & trics nodig in een aantal sessies om (weer) op het juiste pad te komen? Dit behoort tot de mogelijkheden.

Employer Branding

Met de krapte op de arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker dat bedrijven zich goed profileren en daarmee de juiste mensen aantrekken. Zonder de juiste mensen, geen business. Maar hoe doe je dat? Omdat recruiters en HR-adviseurs nou eenmaal geen marketeers zijn, is dit een hele uitdaging.

Stella van Rheenen van POM HR-Training & Branding heeft Marketing & Communicatiewetenschap gestudeerd en heeft jarenlang (zo’n 15 jaar) eerst in de sales & marketing en daarna in de HR & social media haar ervaring opgedaan. Sinds 2014 is zij actief met haar bedrijf POM HR-Training & Branding waar zij reeds vele bedrijven, van start-ups, tot MKB tot grote bedrijven geholpen heeft met het opzetten en implementeren van strategische (employer) brandingplannen en strategische social media plannen. Onderaan deze pagina vindt u diverse reviews.

Social Media Training voor bedrijven

Vanaf oktober start POM met een 3 delige social media training voor bedrijven. In 3 delen leer je alle kneepjes van het social media vak. POM verzorgt deze training 4 x per jaar:

 • Serie Oktober – November: dinsdag 23-10-2018, donderdag 01-11-2018, dinsdag 06-11-2018
 • Serie December: dinsdag 04-12-2018, donderdag 13-12-2018, dinsdag 18-12-2018
 • Serie Februari: dinsdag 12-02-2019, donderdag 21-02-2019, dinsdag 26-02-2019
 • Serie Mei – Juni: dinsdag 28-05-2019, donderdag 06-06-2018, dinsdag 11-06-2018

Het betreft 3 dagdelen, waar steeds ongeveer 1 week tussen zit. Elk dagdeel duurt 4 uur en zal in de ochtend plaatsvinden (van 09.30-13.30 uur) op ons kantoor in Weert aan de Graafschap Hornelaan 140h. Voor de inwendige mens wordt gezorgd met een lunch. De prijs voor deze 3 delige social media training bedraag 300 euro p.p. per deel excl. BTW en incl. lunch. Je kunt de delen ook los volgen. Wil je 2 delen volgen, dan krijg je 10% korting, wil je ze alle drie volgen, dan krijg je 20% korting.

Deel I De Basis, o.a.:

 • Wat kun je allemaal met social media?
 • Welke kanalen zijn hot op het moment en wat kun je er in grote lijnen mee?
 • Welke trends zie je op dit moment per kanaal maar ook in het algemeen?
 • Welke inspirerende voorbeelden zien we op dit moment?
 • De basisbeginselen voor jouw online succes.
 • De basis van een goede content kalender.
 • Wat werkt er wel, wat werkt er niet.
 • Wanneer en hoe ga je viraal?
 • Basisbeginselen algoritme en hoe jij er bovenuit springt.

 
Deel II Jouw social media kanalen, o.a.:

 • Welke kanalen zijn voor jou het meest geschikt en hoe ga je dit aanpakken.
 • Jouw positionering en branding.
 • Jouw ambassadeursplan.
 • We zoomen in op jouw kanalen en de praktische inrichting ervan.
 • Alle tips en trics om jouw kanaal tot een succes te maken.

 
Deel III Praktijktraining, o.a.:
Deze training staat volledig in het teken van het praktisch toepassen van wat je geleerd hebt in de vorige trainingen. We gaan praktisch aan de slag met o.a. het maken van plaatsingen en het creëren van goede content voor jouw kanaal.

 

Inschrijfformulier

Ik wil me graag inschrijven voor een 3 delige social media training voor bedrijven:

En meld me aan voor: Deel IDeel IIDeel III

Uw naam

Uw email

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Mobiel

Indien u voor een zakelijke training hebt gekozen, vragen we u onderstaande gegevens in te vullen.

Opmerkingen

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid.

captcha

Trainingen

De LinkedIn trainingen vinden plaats in het pand van POM aan de Graafschap Hornelaan 140H te Weert.

Belangrijk voor uw inschrijving

Nadat u dit inschrijfformulier heeft ingevuld en teruggemaild ontvangt u van POM een bevestiging. Deze bevestiging is tevens uw toegangsbewijs voor de trainingen. Ook ontvangt u een digitale factuur die u dient te betalen voorafgaand aan de te volgen training. Kunt u door ziekte of andere omstandigheden niet komen naar de geplande training, of is de trainer door onvoorziene omstandigheden niet in staat de training te verzorgen, dan kunnen wij helaas het geld niet retourneren. Wel bieden wij u een nieuwe training aan op een nader overeen te komen datum.

Ga voor overige vragen of contact naar onze contactpagina.

 
 

Leave a Reply

12 comments

 1. Xavier Stappers

  Mijn vraag aan Stella was: Waar zit mijn doelgroep en hoe kan ik deze het beste benaderen?
  In een duidelijk schema heeft Stella me laten zien hoe de communicatie met mijn klanten zou moeten verlopen en hoe ik me moet focussen op mijn (echte)doelgroep. We hebben uitgebreid stilgestaan bij de omschrijving van mijn doelgroep, zodat ik het verschil nu zie. De slag naar het bereiken van de opdrachtgevers (mijn potentiële klanten) kan ik nu zelf gaan maken. Stella bedankt voor alle zinvolle gesprekken.

 2. Karin Somers

  Door de gesprekken met Stella heb ik nu duidelijker in beeld wat mijn focus is, wie mijn doelgroepen zijn en wat hun vragen – en dus mijn antwoorden! – zijn. Haar enthousiasme en frisse ideeën hebben mij uitstekend op weg geholpen. Dankjewel, Stella!

 3. Moniek van Rheenen-Schreurs

  Stella heeft me bewust gemaakt van de belangrijke rol van personal branding in mijn organisatie en welke middelen er zijn om ‘BiP-fans’ te creëren met name door de juiste inzet van LinkedIn. Tijdens sparring sessies zijn we terug naar mijn intrinsieke motivatie gegaan en vanuit hier is de underliner “where business meets the heart” ontstaan die perfect aansluit bij werkwijze van BiP.

 4. Peter van Rosmalen

  PaperWise maakt papier en karton van landbouwafval. In 2015 werd door Stella van Rheenen voor ons met social media gestart. Met hulp van Stella van Rheenen heeft PaperWise de communicatie doelstellingen bepaald en een branding plan opgesteld. PaperWise heeft gekozen om Facebook als kanaal voor nieuws en interactie met de doelgroep in te zetten. Stella is een energieke en zeer betrokken professional. Stella onderhoud en beheert ons Facebook kanaal naar volle tevredenheid. Ze is deskundig op haar vakgebied en denkt actief mee. Bedankt voor de samenwerking en hulp tot nu toe!

 5. Stella heeft ons geadviseerd welke (social) media voor ons relevant zijn voor een groter bereik. Daarnaast voert Stella sinds 2015 voor ons het beheer van onze social media kanalen uit: Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram. Stella is zeer deskundig op het vlak van social media en (personal) branding en zet haar enthousiasme en klantgerichtheid ten volle in om tot resultaten te komen. Wij kunnen Stella van harte aanbevelen aan bedrijven die werk willen maken van hun branding. Onze samenwerking met Stella heeft ertoe geleid dat steeds meer bedrijven en young potentials ons vinden!
  Astrid Lodiers, Jump Start, Zuyd Hogeschool: http://www.zuyd.nl/jumpstart

 6. Stella heeft ons meer inzicht gegeven in de wensen van onze klanten en hun netwerk. Ze heeft hiermee ook onze denkwijze veranderd. Dankzij deze inzichten snappen we beter wat er leeft bij onze klant en hoe beslissingen worden genomen. Nu we onze klanten en hun netwerk beter begrijpen, kunnen we daar onze service en reizen beter op afstemmen. Dankjewel Stella! Namens Flow Reizen http://www.flowreizen.nl

 7. Vandaag de Workshop Facebook bedrijfsmatig gevolgd bij Stella. Veel facetten van de werkwijze van Facebook zijn de revue gepasseerd. Een werkelijke eye opener voor mij als leek op dit gebied. Ik kan er meteen praktisch mee aan de slag. Stella brengt de kennis op een luchtige, prettige en ervaren manier over. Dit is een aanrader voor iedereen!

 8. Onlangs heb ik bij Stella de training Zakelijk Facebook gevolgd. In deze training werd dieper ingegaan op de werkwijze en diverse mogelijkheden die Facebook biedt om je bedrijf te promoten middels een eigen pagina. Ook werden er allerlei tips & trucs gedeeld waarmee ik zeker aan de slag ga. Kortom een leerzame en nuttige workshop. Ook brengt Stella haar verhaal helder met vele concrete voorbeelden.

 9. Recent heb ik een 3-daagse Social Media/ Personal Branding training gevolgd bij POM HR, Stella van Rheenen. Een praktische training waarin heel gericht door Stella te werk wordt gegaan. Naast tips, tricks en achtergrondinfo zorgt deze training ook voor de nodige inzichten en helpt het je in het besluitproces van wat wel en niet voor je werkt en bij jou en/of je bedrijf past. Stella is een uitstekende trainer die de praktijk erg goed begrijpt, zich goed kan verplaatsen in jouw vraagstukken en van de training een leuke, interessante en ook leerzame training maakt. Door de nieuwe inzichten en de opgedane kennis kan ik met een goed gevoel en in alle rust werken aan het optimaliseren en uitbreiden van mijn social media-kanalen. Kortom; zowel training als trainer : Een echte aanrader!
  Stella, bedankt voor de goede en vooral ook gezellige training. Hopelijk tot ziens!

 10. De afgelopen 2 maanden heb ik samen met Stella een branding plan gemaakt en een content kalender uitgewerkt voor social media berichten voor mijn praktijk. Stella pakt dit heel goed aan, ze maakte een complete scan van mijn praktijkvoering. Dit was niet altijd even makkelijk, want wat wil je precies uitdragen? Wie zijn je klanten? Hoe bereik je je klanten? Elke stap in dit proces heeft Stella me supergoed begeleid, ze luisterde goed stelde de juiste vragen zodat ik weer verder kon. Stella is enthousiast, gedreven en heeft veel plezier in wat ze doet. Ze is een kei in haar vak! Ik ben dan ook heel blij met het resultaat. Ik heb een veel duidelijker beeld van wat ik wil uitdragen met mijn praktijk. Ook is de content kalender voor social media kanalen voor het gehele jaar ingevuld zodat ik hier zelf mee aan de slag kan. Ik ben duidelijker zichtbaar, en dat valt mijn klanten nu al op en ik krijg leuke complimenten.

 11. Onlangs heb ik een training Personal Branding en een LinkedIn training gevolgd bij Stella. Als loopbaanadviseur sprak mij de visie; stop met zoeken, start met gevonden worden, enorm aan. Stella haar deskundige en praktische training zorgde er bij mij voor dat ik de opgedane kennis meteen in mijn dagelijkse praktijk in kan zetten. Geïnspireerd ging ik naar huis!
  Stella bedankt, je enthousiasme is besmettelijk??
  Groet Jacqueline Bos
  Loopbaanadvies Bos & collega’s.