LinkedIn trainingen voor bedrijven

Eigenaresse Stella van Rheenen geeft al sinds 2014 LinkedIn trainingen met haar bedrijf POM HR-Training & Branding. In 2017 werd zij door LinkedIn gevraagd als hun ambassadeur voor de LinkedIn Benelux Organisatie.

Zij verzorgt zowel privé-trainingen, in-company trainingen op maat als ook open trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

In de trainingen van POM leer je hoe je je vak als accountmanager, recruiter of marketeer in de online wereld van LinkedIn kunt optimaliseren.

Zichtbaarheid en vindbaarheid op LinkedIn staan centraal in de trainingen. Je komt hierdoor beter en sneller in contact met de doelgroep die je wilt aantrekken. Sneller en beter resultaat op LinkedIn!

De juiste mensen vinden en bereiken op LinkedIn was nog nooit zo makkelijk met de tips tijdens deze LinkedIn trainingen.

Inhoud van de trainingen

Van actief naar pro-actief online netwerken. Efficiënt en doelgericht netwerken: met resultaat! Dit staat centraal in alle LinkedIn trainingen.

In de diverse trainingen kijken we niet alleen naar hoe representatief en compleet je profiel is, maar bijvoorbeeld ook naar musts om je profiel ‘sales-wise’ of juist ”recruiter-wise’ zo goed mogelijk vindbaar te zijn voor de juíste doelgroep(en).

Hieronder een greep aan de mogelijke onderwerpen die je zelf kunt samenstellen en bepalen voor jou en jouw organisatie of afdeling:

 • Optimalisatie door inzet van de juiste keywords op de juiste plekken op je profiel.
 • Hoe vindt je leads op LinkedIn?
 • Het vinden van de juiste kandidaten?
 • Hoe gaan je berichten viraal?
 • Hoe en waar start je op LinkedIn?
 • Hoe kom en blijf je in beeld bij de juiste mensen/netwerken/branches/klanten?
 • Hoe zet je ze om in ambassadeurs?
 • Hoe zet je het sneeuwbal-effect in op LinkedIn?
 • Hoe kom je in het netwerk van je netwerk?
 • Hoe bouw je in de gewenste branches een sterk netwerk op,
 • Optimaal searchen: hoe dan, toepassen filters betaald en onbetaald.
 • Alle mogelijke ontwikkelingen en technieken op het gebied van social selling.
 • De nieuwste trends op LinkedIn.
 • Hoe werkt het algoritme van LinkedIn.
 • Alle tips and trics die je nodig hebt om te excelleren op het LinkedIn platform!

Voor wie?

Wij bieden diverse LinkedIn trainingen en workshops aan voor middelgrote en grote bedrijven. Wij verzorgen trainingen voor: recruiters, sales,- en accountmanagers, jobcoaches en marketeers.

Trainingsmogelijkheden

 • Individuele LinkedIn trainingen (1 op 1 persoonlijke begeleiding)

Bij een individuele training vindt de training online plaats, dan wel op de werkplek van de klant, een zelfgekozen willekeurige plek of het kantoor van POM. De training zal plaatsvinden op tijden die u het beste uitkomt. In deze training worden alle persoonlijke vragen uitgebreid behandeld en beantwoord. Door de intensieve kennisoverdracht, is de duur van deze training gemiddeld 2 uur. Eventueel kan er een herhalingsafspraak gemaakt worden.

 • In-company training LinkedIn

Bij deze training wordt in samenspraak met u een volledige maatwerktraining samengesteld voor uw bedrijf en uw medewerkers, al naar gelang de behoeften. Zowel de vorm (online dan wel live), inhoud als ook de locatie en data zijn zelf te bepalen.

Afhankelijk van de behoefte is de duur van deze training: 2 uur, een dagdeel (4 uur) of 2 dagdelen (8 uur). Verder vervolg is mogelijk in de vorm van verdiepings-training en een masterclass-training. Soorten In-company LinkedIn trainingen:

✔️ LinkedIn Profiel Training
✔️ LinkedIn Social Selling Business Training
✔️ LinkedIn Marketing Training
✔️ LinkedIn Recruiter Training
✔️ Train-the-Trainer Training

Inschrijven?

Meer weten of aanmelden? Onder onderstaand schema vindt u het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Ik wil me graag inschrijven voor een training:

Individuele LinkedIn training*Inhouse-training LinkedIn*Open Inschrijving LinkedIn:

*Voorkeursdatum training (indien mogelijk)

Ik doe dit: PrivéZakelijk

Uw naam

Uw email

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Mobiel

Indien u voor een zakelijke training hebt gekozen, vragen we u onderstaande gegevens in te vullen.

Opmerkingen

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid.

captcha

Belangrijk voor uw inschrijving

Nadat u dit inschrijfformulier heeft ingevuld en teruggemaild ontvangt u van POM een bevestiging. Deze bevestiging is tevens uw toegangsbewijs voor de training. Ook ontvangt u een digitale factuur die u dient te betalen voorafgaand aan de te volgen training. Kunt u door ziekte of andere omstandigheden niet deelnemen aan de geplande training, of is de trainer door onvoorziene omstandigheden niet in staat de training te verzorgen, dan kunnen wij helaas het geld niet retourneren. Wel bieden wij u een nieuwe training aan op een nader overeen te komen datum.

Ga voor overige vragen of contact naar onze contactpagina.

Leave a Reply

9 comments

 1. Evelien Markgraaf

  Een hele waardevolle training waarbij je zoveel meer inzicht in Linkedin (en personal branding) krijgt! Veel tips & tricks, maar ook meteen aan de slag gaan met een aantal vraagstukken, oefeningen en handigheidjes. Je wordt hier door Stella aan het denken gezet en je gaat vol energie naar huis om verder aan de slag te gaan met het upgraden van je Linkedin profiel. Ik persoonlijk vind het een aanrader voor elke Linkedin gebruiker.

 2. Ervaar je ook dat je net te weinig weet over hoe LinkedIn voor jou te laten werken?
  Twijfel dan niet langer en gun jezelf een LinkedIn training (via open inschrijving) bij Stella. Het heeft mij net die inzichten gegeven die ik miste. En het samenwerken is een klein groepsverband biedt ook de ruimte om persoonlijke aandachtspunten te belichten.

 3. De LinkedIn-training door Stella van Rheenen / POM is behalve leuk en informatief ook inzichtelijk en concreet. Je kunt bij wijze van spreken direct aan de slag met het pimpen, updaten en activeren van je LinkedIn-account. Bedankt Stella.

 4. Conrad Croes

  Ik ben zeer tevreden over de Linkedin training verzorgd door POM en over de kennis en kunde van Stella als trainer. Door haar begeleiding en tips had ik in no time mijn Linkedin opgezet en mijn netwerk flink uitgebreid. Deze training is een echte aanrader!

 5. Marcel Buitelaar

  Stella heeft mij meer geleerd over LinkedIn, dan wie dan ook. na de training ben ik begonnen met het geleerde in de praktijk te brengen. Dat is een overschakeling, een mindset. Ik doe het! Ik raad jou aan ook een training te volgen bij Stella. Dat is echt de investering waard!

  -1
 6. José Heemskerk

  Stella bedankt voor de duidelijke en leerzame LinkedIn training, er ging echt een wereld voor mij open.

 7. Dankzij deze LinkedIn-training van POM-HR heb ik nog meer inzicht gekregen hoe ik mijn netwerk beter kan benutten. Het is een training (hiervoor boek je de ”open basis LinkedIn training” bij POM) met veel praktische tips!

 8. Ingrid

  Stella, bedankt voor de leerzame training. We hebben interessante tips en tricks gekregen!

 9. Sommige vragen zijn super handig om bij een ander neer te leggen. Zelfs als online ondernemer is het onmogelijk om alle ins en outs van een bepaalde toepassing goed te kennen. Ik laat me dan ook graag door experts bijpraten. Stella is zo’n expert.
  In één ochtend namen we alle verbeterpunten op LinkedIn door waar ik direct mee aan de slag kan. Ik kom zeker terug voor antwoorden op vragen die in de toekomst zeker zullen opdoemen.