LinkedIn Training

Boost jezelf en/of je bedrijf

POM HR-Training & Branding is LinkedIn Ambassadeur voor de LinkedIn Benelux Organisatie. Aanmelden voor trainingen kan via stella@pomhr.nl

POM geeft al sinds 2014 LinkedIn trainingen op ons POM kantoor in Weert. Wij verzorgen zowel privé-trainingen, inhouse-trainingen op maat en open trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn in onze trainingsruimte op ons kantoor.

Voor wie?

POM biedt diverse LinkedIn trainingen aan: voor ondernemers, werkzoekenden, sales- en accountmanagers, hr-medewerkers, accountmanagers, arbeidsbemiddelaars en voor social media beheerders (train-de-trainers-training). Wij bieden trainingen aan op diverse niveau’s: van starters, medium gebruikers als ook gevorderde gebruikers en de train-de-trainers training. Deze laatste wordt verzorgd voor LinkedIn trainers of social media managers/beheerders die graag willen bijleren.

Wat leer je?

Wij leren je om het uiterste uit LinkedIn te halen en social selling zo optimaal mogelijk in te zetten. LinkedIn heeft prachtige tools om je ranking en daarmee je vindbaarheid op LinkedIn te vergroten. Nog (te) weinig mensen weten dit en maken hier gebruik van.

Met deze trainingen leer je onder andere hoe je jezelf (en je bedrijf) als merk kunt neerzetten op LinkedIn en alle handigheidjes om in contact te komen met jouw doelgroep of jouw droombaan. Maar ook bijvoorbeeld, afhankelijk van de soort training waarvoor je kiest: hoe maak ik een goede contentplanning, wat werkt er wel en wat werkt er niet op LinkedIn, adverteren op LinkedIn, showcasepagina’s maken, hoe kom je in contact met jouw doelgroep, welke middelen staan er tot je beschikking, hoe genereer je leads en omzet via LinkedIn en nog veel meer. Samen bespreken we vooraf welke training voor jou geschikt is en wat er voor jou of jouw team interessant is om te behandelen.

Interactieve training

Het betreft te alle tijde zeer interactieve en praktische trainingen, waarbij het stukje theorie op een speelse, interactieve en humorvolle manier wordt gegeven. Daarnaast gaan we ook gewoon doen! Niet alleen individuele opdrachten, maar ook gezamenlijke opdrachten. Waar je elkaar kunt helpen en elkaar nieuwe inzichten kunt verschaffen. Er wordt vooral veel geoefend. Daarnaast krijg je veel tips en trics en insight informatie.

Trainingsmogelijkheden & Kosten

 • Individuele LinkedIn trainingen (1 op 1 persoonlijke begeleiding)

Bij een individuele training vindt er een training plaats op de werkplek van de medewerker, een zelfgekozen willekeurige plek danwel het kantoor van POM. De training zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. In deze training worden alle persoonlijke vragen van de medewerker uitgebreid behandeld en beantwoord. Door de intensieve kennisoverdracht, is de duur van deze training gemiddeld ”slechts” 2 uur. Eventueel kan er een herhalingsafspraak gemaakt worden. De kosten van deze training zijn 75 euro per uur (excl. BTW en excl. reiskosten & mogelijke locatie-kosten).

 • Inhouse-training LinkedIn

Bij deze training wordt in samenspraak met de klant een volledige maatwerktraining samengesteld, al naar gelang de behoeften. Zowel de inhoud alsook de locatie als data zijn variabel te bepalen. Deze training wordt vanaf 4 personen op maat gemaakt. Afhankelijk van de behoeften is de duur van deze training 4 uur. Verder vervolg is mogelijk in de vorm van verdiepings-training en masterclass-training. De kosten per dagdeel (4 uur) zijn 800 euro (excl. BTW, excl. reiskosten & mogelijke locatie-kosten). Een kortere dan wel langere training is op maat te leveren.

In verband met de intensiteit en het geven van persoonlijke aandacht tijdens de training wordt er uitgegaan van een maximum van 8 mensen per groep, voor meer mensen kan er in overleg naar een oplossing worden gekeken.

 • Open Inschrijving LinkedIn

Bij deze open inschrijving staan trainingsdata, locatie en tijden vast. Zowel ondernemers, studenten, medewerkers als werkzoekenden zitten door elkaar in deze training. De kosten zijn 99 euro p.p. excl. BTW. duur van de training is 2 uur: altijd van 10.00-12.00 uur. Zie hieronder het trainingsprogramma van 2018 voor de data van deze training.

Inschrijven?

Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar: stella@pomhr.nl

 

 

 

 

Leave a Reply

9 comments

 1. Evelien Markgraaf

  Een hele waardevolle training waarbij je zoveel meer inzicht in Linkedin (en personal branding) krijgt! Veel tips & tricks, maar ook meteen aan de slag gaan met een aantal vraagstukken, oefeningen en handigheidjes. Je wordt hier door Stella aan het denken gezet en je gaat vol energie naar huis om verder aan de slag te gaan met het upgraden van je Linkedin profiel. Ik persoonlijk vind het een aanrader voor elke Linkedin gebruiker.

 2. Ervaar je ook dat je net te weinig weet over hoe LinkedIn voor jou te laten werken?
  Twijfel dan niet langer en gun jezelf een LinkedIn training (via open inschrijving) bij Stella. Het heeft mij net die inzichten gegeven die ik miste. En het samenwerken is een klein groepsverband biedt ook de ruimte om persoonlijke aandachtspunten te belichten.

 3. De LinkedIn-training door Stella van Rheenen / POM is behalve leuk en informatief ook inzichtelijk en concreet. Je kunt bij wijze van spreken direct aan de slag met het pimpen, updaten en activeren van je LinkedIn-account. Bedankt Stella.

 4. Conrad Croes

  Ik ben zeer tevreden over de Linkedin training verzorgd door POM en over de kennis en kunde van Stella als trainer. Door haar begeleiding en tips had ik in no time mijn Linkedin opgezet en mijn netwerk flink uitgebreid. Deze training is een echte aanrader!

 5. Marcel Buitelaar

  Stella heeft mij meer geleerd over LinkedIn, dan wie dan ook. na de training ben ik begonnen met het geleerde in de praktijk te brengen. Dat is een overschakeling, een mindset. Ik doe het! Ik raad jou aan ook een training te volgen bij Stella. Dat is echt de investering waard!

 6. José Heemskerk

  Stella bedankt voor de duidelijke en leerzame LinkedIn training, er ging echt een wereld voor mij open.

 7. Dankzij deze LinkedIn-training van POM-HR heb ik nog meer inzicht gekregen hoe ik mijn netwerk beter kan benutten. Het is een training (hiervoor boek je de ”open basis LinkedIn training” bij POM) met veel praktische tips!

 8. Ingrid

  Stella, bedankt voor de leerzame training. We hebben interessante tips en tricks gekregen!

 9. Sommige vragen zijn super handig om bij een ander neer te leggen. Zelfs als online ondernemer is het onmogelijk om alle ins en outs van een bepaalde toepassing goed te kennen. Ik laat me dan ook graag door experts bijpraten. Stella is zo’n expert.
  In één ochtend namen we alle verbeterpunten op LinkedIn door waar ik direct mee aan de slag kan. Ik kom zeker terug voor antwoorden op vragen die in de toekomst zeker zullen opdoemen.