LinkedIn Training

POM HR-Training & Branding is sinds 2017 ambassadeur voor de LinkedIn Benelux Organisatie. Eigenaresse Stella van Rheenen geeft al sinds 2014 LinkedIn trainingen met haar bedrijf POM HR-Training & Branding. Zij deelt regelmatig tips en adviezen uit op LinkedIn, tijdens masterclasses en trainingen. Zij verzorgt zowel privé-trainingen, inhouse trainingen op maat en open trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Voor wie?

POM HR Training & Branding biedt diverse LinkedIn trainingen aan voor middelgrote en grote bedrijven. Voor marketing & communicatie managers, adviseurs en medewerkers, voor sales-afdelingen, salesmanagers en accountmanagers, HR managers en medewerkers, arbeidsbemiddelaars en voor LinkedIn bedrijfspagina-beheerders, LinkedIn trainers, recruiters, marketeers, gemeentes en andere overheidsinstellingen.

Wat leer je?

Je leert om LinkedIn zo optimaal mogelijk in te zetten en zichtbaar te worden voor de doelgroep die er voor jou toe doet. LinkedIn heeft prachtige tools om je ranking en daarmee je vindbaarheid en zichtbaarheid op LinkedIn te vergroten. Nog (te) weinig mensen weten dit en maken hier gebruik van.

Met de trainingen van POM HR-Training & Branding leer je onder andere hoe je jezelf en je organisatie zo goed mogelijk kunt neerzetten op LinkedIn en alle handigheidjes om in contact te komen met jouw doelgroep, jouw klant. Maar ook bijvoorbeeld: hoe maak ik goede content, wat werkt er wel en wat werkt er niet op LinkedIn, showcasepagina’s maken, welke middelen staan er tot je beschikking, hoe genereer je leads en omzet via LinkedIn en nog veel meer.

Samen bespreken we vooraf welke training voor jou geschikt is en wat er voor jou of jouw team interessant is om te behandelen.

Trainingsmogelijkheden & Kosten

 • Individuele LinkedIn trainingen (1 op 1 persoonlijke begeleiding)

Bij een individuele training vindt de training plaats op de werkplek van de klant, een zelfgekozen willekeurige plek dan wel het kantoor van POM. De training zal plaatsvinden op tijden die u het beste uitkomt. In deze training worden alle persoonlijke vragen uitgebreid behandeld en beantwoord. Door de intensieve kennisoverdracht, is de duur van deze training gemiddeld ”slechts” 2 uur. Eventueel kan er een herhalingsafspraak gemaakt worden. De kosten van deze training zijn 100 euro per uur (excl. BTW en excl. reiskosten & mogelijke locatie-kosten).

 • Inhouse-training LinkedIn

Bij deze training wordt in samenspraak met de klant een volledige maatwerktraining samengesteld voor uw bedrijf en uw medewerkers, al naar gelang de behoeften. Zowel de inhoud alsook de locatie als data zijn variabel te bepalen. Afhankelijk van de behoeften is de duur van deze training gemiddeld 1 (4 uur) tot 2 dagdelen (8 uur). Verder vervolg is mogelijk in de vorm van verdiepings-training en een masterclass-training. Een kortere dan wel langere training is op maat te leveren. Soorten Inhouse-LinkedIn trainingen:

✔️ LinkedIn Profiel Training
✔️ LinkedIn Social Selling Business Training
✔️ LinkedIn Marketing Training
✔️ LinkedIn Recruiter Training
✔️ Train-the-Trainer Training

 • Open LinkedIn Training

De open LinkedIn trainingen worden een paar keer per jaar georganiseerd. Bij deze open LinkedIn trainingen staan de trainingsdata, locatie en tijden vast. De training wordt aan grotere groepen gegeven van gemiddeld zo’n 15 tot 20 personen. Zowel ondernemers, studenten, medewerkers als werkzoekenden zitten door elkaar in deze training, vandaar de term ”open training”. De kosten zijn 100 euro p.p. excl. BTW. duur van de training is 2 uur: altijd van 10.00-12.00 uur.

Inschrijven?

Meer weten of aanmelden? Onder onderstaand schema vindt u het inschrijfformulier.

 

Inschrijfformulier

Ik wil me graag inschrijven voor een training:

Individuele LinkedIn training*Inhouse-training LinkedIn*Open Inschrijving LinkedIn:

*Voorkeursdatum training (indien mogelijk)

Ik doe dit: PrivéZakelijk

Uw naam

Uw email

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Mobiel

Indien u voor een zakelijke training hebt gekozen, vragen we u onderstaande gegevens in te vullen.

Opmerkingen

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid.

captcha

Belangrijk voor uw inschrijving

Nadat u dit inschrijfformulier heeft ingevuld en teruggemaild ontvangt u van POM een bevestiging. Deze bevestiging is tevens uw toegangsbewijs voor de avond. Ook ontvangt u een digitale factuur die u dient te betalen voorafgaand aan de te volgen training. Kunt u door ziekte of andere omstandigheden niet komen naar de geplande avond, of is de trainer door onvoorziene omstandigheden niet in staat de training te verzorgen, dan kunnen wij helaas het geld niet retourneren. Wel bieden wij u een nieuwe training aan op een nader overeen te komen datum.

Ga voor overige vragen of contact naar onze contactpagina.

Leave a Reply

9 comments

 1. Evelien Markgraaf

  Een hele waardevolle training waarbij je zoveel meer inzicht in Linkedin (en personal branding) krijgt! Veel tips & tricks, maar ook meteen aan de slag gaan met een aantal vraagstukken, oefeningen en handigheidjes. Je wordt hier door Stella aan het denken gezet en je gaat vol energie naar huis om verder aan de slag te gaan met het upgraden van je Linkedin profiel. Ik persoonlijk vind het een aanrader voor elke Linkedin gebruiker.

 2. Ervaar je ook dat je net te weinig weet over hoe LinkedIn voor jou te laten werken?
  Twijfel dan niet langer en gun jezelf een LinkedIn training (via open inschrijving) bij Stella. Het heeft mij net die inzichten gegeven die ik miste. En het samenwerken is een klein groepsverband biedt ook de ruimte om persoonlijke aandachtspunten te belichten.

 3. De LinkedIn-training door Stella van Rheenen / POM is behalve leuk en informatief ook inzichtelijk en concreet. Je kunt bij wijze van spreken direct aan de slag met het pimpen, updaten en activeren van je LinkedIn-account. Bedankt Stella.

 4. Conrad Croes

  Ik ben zeer tevreden over de Linkedin training verzorgd door POM en over de kennis en kunde van Stella als trainer. Door haar begeleiding en tips had ik in no time mijn Linkedin opgezet en mijn netwerk flink uitgebreid. Deze training is een echte aanrader!

 5. Marcel Buitelaar

  Stella heeft mij meer geleerd over LinkedIn, dan wie dan ook. na de training ben ik begonnen met het geleerde in de praktijk te brengen. Dat is een overschakeling, een mindset. Ik doe het! Ik raad jou aan ook een training te volgen bij Stella. Dat is echt de investering waard!

 6. José Heemskerk

  Stella bedankt voor de duidelijke en leerzame LinkedIn training, er ging echt een wereld voor mij open.

 7. Dankzij deze LinkedIn-training van POM-HR heb ik nog meer inzicht gekregen hoe ik mijn netwerk beter kan benutten. Het is een training (hiervoor boek je de ”open basis LinkedIn training” bij POM) met veel praktische tips!

 8. Ingrid

  Stella, bedankt voor de leerzame training. We hebben interessante tips en tricks gekregen!

 9. Sommige vragen zijn super handig om bij een ander neer te leggen. Zelfs als online ondernemer is het onmogelijk om alle ins en outs van een bepaalde toepassing goed te kennen. Ik laat me dan ook graag door experts bijpraten. Stella is zo’n expert.
  In één ochtend namen we alle verbeterpunten op LinkedIn door waar ik direct mee aan de slag kan. Ik kom zeker terug voor antwoorden op vragen die in de toekomst zeker zullen opdoemen.