Loopbaan-begeleiding


Wil je een carrière switch maken, ben je boventallig verklaard of heb je even een zetje nodig in de juiste richting op dit moment van je carrière? Worstel je met bepaalde issues op je werk? Vindt je het lastig om te bepalen wat je wilt, wil je iets anders maar heb je geen flauw benul wat je zoekt? Of weet je juist heel goed wat je zoekt, maar lukt het niet? Dan is loopbaan-begeleiding voor jou de oplossing.

Dat zijn allemaal verschillende uitgangspunten. Met al deze uitgangspunten kan POM je helpen. Door middel van persoonlijke 1 op 1 gesprekken op het kantoor van POM of op een door jou aangewezen lokatie, gaan we aan de slag met jouw loopbaan. Al naar gelang jouw behoeften, gaan we het gesprek aan. De ervaring leert dat we met gemiddeld 2 tot 3 sessies al aardig goed op weg zijn. Want dat is waarschijnlijk waar je naar op zoek bent, je hebt wellicht een klein duwtje in de goede richting nodig om je ideeën tot bloei te laten komen.

We kunnen, als je daar behoefte aan hebt, ook nog een combi maken met een sollicitatietraining waarbij we je cv, motivatiebrief en communicatieve vaardigheden ter voorbereiding op sollicitatiegesprekken onder de loep nemen & oefenen. Dit geeft je net wat meer zelfvertrouwen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

 

Leave a Reply

4 comments

 1. Evelien Markgraaf

  Voor een loopbaantraject bij Stella terecht gekomen. Voor mij was dit een hele goede match. Stella pakt het pragmatisch, duidelijk en vol enthousiasme met je aan. Je werkt samen aan een duidelijk opgesteld plan van aanpak. Ik werd goed aan het denken gezet, ging met opdrachten naar huis en werd elke week weer enthousiaster na gesprekken met Stella, maar ook bij/door de cursussen o.a. LinkedIn en Personal Branding en netwerkevents die door Stella georganiseerd worden. Niks is haar te veel en altijd even vernieuwend en verhelderend. Ook het team van mensen waar Stella mee samenwerkt is heel prettig.

  -1
 2. Wouter Pieters

  Over het Loopbaanbegeleidings-traject: de samenwerking met Stella is zeer prettig. Een warme persoonlijkheid die je vakkundig en snel helpt. Stella kan zich goed inleven in de behoefte van haar opdrachtgever en is een uitstekende onderhandelaar om zo de belangen van haar opdrachtgever te behartigen. Tot nu toe erg goed op weg geholpen om zo een volgende stap in mijn carrière te zetten!

 3. Het loopbaan-begeleidingstraject bij Stella is een laagdrempelige en prettige ervaring. Ze voelt goed aan wat de noodzaak en de behoeften zijn en speelt daar slim op in. Daarnaast zet ze je aan het denken en zorgt dat je met kleine aanmoedigingen zelf tot de juiste inzichten komt en dat is belangrijk. Een hele goede begeleiding die zeker naar nieuwe kansen voor de toekomst zal leiden.

 4. Ellen

  ELLEN
  Stella liet me voelen, “Je werk is wie je bent. Het is dat waar je bloed sneller van gaat stromen. Het is wat anderen bij je komen halen. Wat je altijd weer doet en waar je voor staat. Zodat jij je eigenheid kan leven”.
  Ik kan nu mijn ‘Why’ vragen met betrekking tot mijn werk te beantwoorden, dat zorgt voor een stevige basis.
  Ik heb Stella ervaren als een professional; ze staat voor integriteit en betrokkenheid, kijken en weten, luisteren en horen, confronteren en ruimte geven. Een warm vakkundig bad!
  We keep in touch!