(Personal) Branding

personal branding

Branding

Hoe wordt je als bedrijf of afdeling gevonden en als ze je vinden, wat straal je dan uit? Hoe vergroot je je marktaandeel en je omzet? Heb je een imago-probleem en weet je niet hoe je dit moet ombuigen? Hoe kom jij in contact met jouw doelgroep en spreek jij ze dermate aan dat ze daadwerkelijk bij je op de stoep staan en tevreden zijn met wat ze aantreffen? Welke acties moet jij ondernemen om dit te bewerkstelligen?

POM is hierin gespecialiseerd. POM kan dit alles stap voor stap met u uitvoeren, in een programma op maat. Heeft u behoefte aan een volledig strategisch brandingplan? Of heeft u praktische tips & trics nodig in een aantal sessies om (weer) op het juiste pad te komen? Dit behoort tot de mogelijkheden.

Employer Branding

Met de krapte op de arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker dat bedrijven zich goed profileren en daarmee de juiste mensen aantrekken. Zonder de juiste mensen, geen business. Maar hoe doe je dat? Omdat recruiters en HR-adviseurs nou eenmaal geen marketeers zijn, is dit een hele uitdaging.

Stella van Rheenen van POM HR-Training & Branding heeft Marketing & Communicatiewetenschap gestudeerd en heeft 15 jaar in de sales & marketing en daarna in de HR & social media haar ervaring opgedaan. Sinds 2014 is zij actief met haar bedrijf POM HR-Training & Branding waar zij reeds vele bedrijven, van start-ups, tot MKB tot grote organisaties geholpen heeft met het opzetten en implementeren van strategische (employer) brandingplannen en strategische social media plannen. Onderaan deze pagina vindt u diverse reviews.

Personal Branding

Personal Branding: het jezelf als merk neerzetten is al lang niet meer weggelegd voor slechts de grote merken op deze aarde. Het is absolute noodzaak bij het vinden van een nieuwe baan of je te onderscheiden in een steeds transparanter en online wordende markt.

Zowel bedrijven als ook werkzoekenden hebben een zelfde soort behoefte: de één wil klanten bereiken, de ander werkgevers. De manier waarop je te werk gaat is hetzelfde.

Je slagkracht, omvang maar zeker ook diepgang die je met deze training kunt bewerkstelligen zal jou helpen jouw doel te behalen. Of dit doel nou is op korte termijn meer klanten binnen halen voor je bedrijf of het vinden van een mooie nieuwe baan.

Het draait om het actief zichtbaar maken van jezelf.

Maar zichtbaarheid is niet genoeg. Je denkt er bijvoorbeeld als autodealer goed aan te doen om een foto te maken van die tevreden klant die net een auto bij je heeft gekocht, staand voor de auto met een mooie bos bloemen. Deze foto van die tevreden klant, ga je zichtbaar maken op je website. Misschien zelfs wel op facebook, linkedin en/of twitter.

Goed bezig toch, zou je zeggen?

Maar vervolgens krijg je nauwelijks likes en komen er geen nieuwe klanten. Hoe kan dit? De sleutel zit ‘m in het actief zichtbaar zijn. Bovengenoemd voorbeeld van de betreffende autodealer is een vorm van passieve zichtbaarheid. Je bent wel zichtbaar, maar eigenlijk ben je gewoon aan het wachten totdat iemand ”per ongeluk” op jouw website komt, of jouw facebook bezoekt, of je Linkedin bericht liked.

De oplossing om tot actieve zichtbaarheid te komen zit in het feit dat je juist in de wereld van die tevreden klant moet zien te komen. In het geval van de werkzoekende, draait het om het opzoeken en ”infiltreren” in de wereld van jouw potentiele werkgever.

Hoe je dat doet? Daar wil POM jou graag meer over vertellen tijdens de training Personal Branding!

POM wil graag dat je jezelf of je bedrijf als merk gaat zien en je dan ook als zodanig profileert. Het behalen van je doel, draait om het managen van de perceptie van de ontvangers. Met de kennis die je verkrijgt in deze training zul je extra versnelling creëren in het aantrekken van nieuwe klanten voor je bedrijf of werkgevers voor het verkrijgen van een nieuwe baan of opdracht.

Trainingsdata & Kosten

De ‘online Personal Branding Training’ wordt regelmatig gegeven van op het kantoor van POM (zie contactgegevens). Ook kan de training op maat gemaakt worden voor u en uw medewerkers en kan de training op uw kantoor of een andere door u aangewezen locatie plaatsvinden.

Groepsdynamiek

Er is voor deze training bewust gekozen voor een groepsvorm. De groepsdynamiek en betrokkenheid rondom het thema online personal branding, is zeer groot.

Naast dat je veel waardevolle tips van de trainer zult krijgen die je gelijk kunt gaan toepassen, zullen we ook veel van elkaar leren. Iedereen is waardevol en draagt zijn steentje bij. Het is een lerende en actieve training. Iedereen neemt zijn laptop, tablet of telefoon mee. We werken zeer interactief. Je zult je geen minuut vervelen en zult boordevol nieuwe tips, inspiratie en passie weer buiten staan. Niet kunnen wachten tot je thuis bent en aan de slag kunt gaan met je nieuwe informatie. Dat zijn althans de reacties die POM tot nu toe kreeg van deelnemers.

Je zult verbaasd zijn, hoeveel je al in huis hebt en wat je er allemaal mee kan. Het is een soort toveren, als je eenmaal weet hoe het moet, kun je niet meer stoppen. Schrijf je nu in via het onderstaande inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Ik wil me graag inschrijven voor een training:
Personal Branding
Ik doe dit: PrivéZakelijk

Uw naam

Uw email

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Mobiel

Voorkeursdatum training (indien mogelijk)

Indien u voor een zakelijke training hebt gekozen, vragen we u onderstaande gegevens in te vullen.

Opmerkingen

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid.

captcha

Trainingen

De training online personal branding vindt regelmatig plaats in het pand van POM aan de Graafschap Hornelaan 140H te Weert.

Belangrijk voor uw inschrijving

Nadat u dit inschrijfformulier heeft ingevuld en teruggemaild ontvangt u van POM een bevestiging. Deze bevestiging is tevens uw toegangsbewijs voor de avond. Ook ontvangt u een digitale factuur die u dient te betalen voorafgaand aan de te volgen training. Kunt u door ziekte of andere omstandigheden niet komen naar de geplande avond, of is de trainer door onvoorziene omstandigheden niet in staat de training te verzorgen, dan kunnen wij helaas het geld niet retourneren. Wel bieden wij u een nieuwe training aan op een nader overeen te komen datum.

Ga voor overige vragen of contact naar onze contactpagina.

Leave a Reply

18 comments

 1. Tessa Zijlstra-Paal / Cuore

  Ik heb de training Online Personal Branding gevolgd bij Stella. In mijn bedrijf waarin ik BHV EHBO Reanimatie & AED trainingen verzorg merk ik dat ik niet goed weet hoe ik social media kan inzetten. Ik doe maar wat in de hoop dat het aanslaat. Bij Stella leerde ik hele praktische zaken, zoals het verwoorden van het “Why” in je profiel. Stella spreekt in begrijpelijke taal en laat de cursisten praktisch aan de slag gaan. Aan het einde van de avond was ik warm gestoomd en was er vraag naar meer! Daarom volg ik deel 2. Ik kijk er nu al naar uit.

 2. Huib Hoofwijk / Hoofwijk Risicobeheer

  In mijn tak van sport, de zakelijke assurantie dienstverlening, is het inzetten van social media nog geen vanzelfsprekendheid. Om hier voor mezelf toch bewuster mee aan de slag te gaan heb ik besloten deze training bij Stella te volgen. Voor mij waren twee aspecten van belang: Hoe kan ik mijn “analoge ik” converteren naar mijn “digitale ik” en welke hulpmiddelen heb ik hiervoor nodig. Op beide vlakken heeft Stella mij erg goed geholpen. Vooral door na te denken over hoe je digitale profiel door anderen ervaren wordt. Laat hier vooral meer van jezelf zien en maak het persoonlijk. Wat beweegt je om bepaalde keuzes te maken? Hoe sta je in het leven? Dat soort vragen. Ook was het prettig in een groep met mede ondernemers deze training te volgen. Hun input heb ik zeer gewaardeerd. De start is voor mij gemaakt, op naar deel twee van de training!

 3. Inge Sieben / Equilibri

  Ik heb de cursus “Online Personal Branding” gevolgd bij POM, verzorgd door Stella van Rheenen. Ik werk in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde Equilibri vooral met de energiebalans van mijn clienten en dat betekent dat ik vooral mijn gevoel en intuitie goed ontwikkeld heb.
  De personal branding kant was voor mij nieuw, ik had me tot nu toe nog niet verdiept in hoe ik mijn praktijk zichtbaar wilde maken, en welke methoden daarvoor bij mij pasten. Door deze training te doen heb ik een duidelijk beeld gekregen van wat Personal Branding nu eigenlijk is, en ik heb geleerd dat er een heel wezenlijk verschil is tussen Personal Branding en reclame maken! Ik wil graag dat mensen zien wat ik uit wil dragen met mijn praktijk, waar ik voor sta en waar ik in geloof. Hoe ik dit alles kan uitdragen heb ik geleerd tijdens deze avond. Er zijn heel wat kwartjes op z’n plek gevallen en ik kon al meteen aan de slag met alle praktische tips die ik gekregen heb.
  Stella is een warme persoonlijkheid die zich echt in je verdiept en meedenkt met wat je wilt uitdragen. Dat is haar kracht en dat maakt voor mij deze training tot een succes.

 4. Ramona Krijnen

  Ik heb onlangs de training Online Personal Branding gevolgd bij Stella. Ik had me aangemeld voor deze training om te zien of ik op de goede weg ben met mijn online profiel en om voor mezelf helder te krijgen wat je allemaal kunt doen en wat daar dan de gevolgen/uitkomsten van zijn. Waar zet je bepaalde online profielen voor in? Wil je jouw Facebook account ook zakelijk gebruiken of juist niet? Wat vermeld je op je LinkedIn als je wilt opvallen. Allemaal zaken die aan bod kwamen tijdens de training. Een training die uit een mooi gezelschap bestond en waar men echt goed op elkaar inspeelde en luisterden naar ieders verhaal. Door de training heb ik een beter beeld gekregen over wat ik wel en niet wil inzetten en op welke manier ik met online branding om wil gaan nu en in de toekomst.

 5. Analine Gorissen/ Basic Instinct

  Als ondernemer wil je graag op social media héél zichtbaar zijn maar hoe doe je dat nu? Voor mij vrijwel onbekend terrein maar dankzij Stella van POM HR-Training & Branding sta ik nu al een heel eind verder met mijn LinkedIn profiel.

  Stella weet haar vragen zo te formuleren dat je gaat nadenken en inzichten verwerven. Voor mij persoonlijk is de ‘Why’ wel heel sterk naar boven gekomen. De vele tips en tricks op een praktische manier zijn een meerwaarde, evenals de checkup van je eigen profiel door Stella. Zo zie je meteen wat je kan aanpassen. Op het einde van de avond ben je vol ideeën om meteen aan slag te gaan en je profiel te updaten. Ik kijk al uit naar deel 2 van de workshop.

 6. Frank van Mierlo

  Kernwoorden welke deze training voor mij het beste omschrijven zijn: Interactief, Verhelderend, Authentiek en Fun.

  Een aanrader voor iedereen die onder andere meer wilt weten, over hoe je Linkedin doeltreffender voor je kunt laten werken!

 7. Audry Verheijen

  Werkzoekend zijn en tegelijkertijd een carrière switch willen maken is al lastig genoeg. Hoe maak je via je offline en online netwerk duidelijk wat je wilt? Hoe presenteer je jezelf? Hoe profileer je je sterke kanten? Hoe vind je potentiele werkgevers en hoe vinden zij jou? Gelukkig maakte ik via het netwerk Open Coffee in Weert kennis met Stella en zij vertelde mij over haar training Online Personal Branding. Eind oktober 2014 heb ik deelgenomen aan deze interactieve training en heb veel waardevolle tips, trucs en weetjes geleerd die ik makkelijk in de praktijk kan toepassen. Een echte aanrader!

 8. Resi van Geel

  De training “Online Personal Branding” was een echte eye-opener voor mij. Ik wilde graag weten hoe je als ondernemer LinkedIn en Facebook op een meer actieve manier kunt gebruiken en inzetten. Stella heeft goede inzichten en komt met tips waar je direct mee aan de slag kunt. Stella weet een prettige sfeer te creëren waardoor waardevolle interactie tussen de deelnemers ontstaat. Stella is deskundig, betrokken, inspirerend en enthousiast. Zelfs na afloop van de training laat ze je niet los, maar denkt ze nog met je mee. Top!

 9. Marco Mulders

  Ook al ging het om één bijeenkomst, ik heb veel geleerd tijdens de training Online Personal Branding. Stella zorgde voor een mooie mix aan nuttige informatie en gerichte vragen over wat je precies met Personal Branding wilt bereiken. Het aantal deelnemers was relatief klein. Dit zorgde ervoor dat Stella voor iedereen tijd kon nemen, maar ook dat er een goede interactie tussen de groepsleden ontstond. Met haar opbouwend kritische benadering en af en toe een humoristische noot slaagde Stella erin een prettige sfeer te scheppen, zodat cursisten de diepte in durfden te gaan.

 10. Joke van der Mast

  Het positioneren van ons bedrijf ‘L’Art Français art nouveau en art deco’ & ‘Le Roman d’une Garderobe’ (vanaf februari 2015 on-line!) heeft bij ons altijd een primaire plaats gehad. Als persoon hielden wij ons bescheiden op de achtergrond. Stella heeft ons laten inzien dat het eigenlijk best mag ‘jezelf positioneren’…sterker gezegd zelfs moét in deze nieuwe economie. En zeker in onze business waar we primair verkoop scoren door een persoonlijke relatie op te bouwen met klanten die voor 90% wereldwijd verspreidt zijn. Stella heeft ook de ‘tools’ aangereikt hoe we dat kunnen aanpakken, zonder het gevoel te hebben dat we onszelf ‘opdringen’ of ‘superbelangrijk’ te vinden. Tijdens de training Personal Branding gingen de ogen open. Stella’s inspiratie zorgde ervoor dat die van ons ook weer eens stevig opvlamde. We zijn direct aan de slag gegaan en oogsten nu al leuke reacties en aanbevelingen van klanten, waar we soms zelfs van gaan blozen. Het leuke is dat nu we onszelf meer ‘in the picture’ aan het zetten zijn, klanten ons nu vragen waarom we dat niet eerder deden. Het is een indrukwekkende, nieuwe, inspirerende weg die we met L’Art Français ingeslagen zijn en we danken Stella warm voor haar inspiratie en hanteerbare tips! Joke van der Mast & John Woudstra, L’Art Français V.O.F., Horn.

 11. Godfried Beurskens

  Ik kan deze training van Stella van harte aanbevelen. Vol overgave en op een begrijpelijke manier neemt Stella je mee in de wereld die “personal branding” heet. Het merk “IK” onder de aandacht brengen. Wie ben ik, waar ben ik goed in, waar word ik gelukkig van, wat wil ik bijdragen! Vragen die voor iedereen, als zelfstandige of werkzoekende belangrijk zijn. Tijdens de meer dan 3 uur durende training leg je de basis om de antwoorden te formuleren.

 12. Nicole Verschoor Photography

  Ik heb de training Online Personal Branding & de training LinkedIn gevolgd bij Stella. Als Fotograaf heb je tegenwoordig heel veel concurrentie. Hoe val je op? Hoe kun je aan de wereld laten zien hoe en wat je doet, maar vooral ook waarom je het doet? Dat waren maar een paar van mijn “aha”-momenten die ik tijdens de training heb ervaren. En niet te vergeten een warm welkom, een goede sfeer en een zeer professionele aanpak. Bedankt Stella!

 13. Marieke de Graaf

  Na de cursus Online Personal Branding bij Stella ben ik me er van bewust geworden dat het belangrijk is om gebruik te maken van social media. Stella heeft dit op een inspirerende, enthousiaste manier weten over te brengen. Vooral het “waarom wil je deze baan” heeft me aan het denken gezet en ik heb dit weten te vertalen naar een volledig LinkedIn profiel. Ook ben ik nu druk in de weer met Facebook en heb ik een bepaalde weerstand weten te overwinnen. Bedankt, Stella!

 14. Anne-Marie Boogers

  Wauw, wat een opbrengst! Het duwtje in de rug van Stella, zorgde ervoor dat ik kritisch ging kijken naar mijn ‘why’. Ik dacht namelijk dat ik die al had omschreven, maar dat bleek dus nog niet het geval. Na wat schaven en schrappen ben ik tot een goede, en vooral MIJN eigen ‘why’ gekomen. Met daarbij heel veel tips om dit online aan te pakken en uit te dragen. Actief online zichtbaar worden via LinkedIn, daar gaat het om! Ik ging met een hoofd vol ideeen de deur uit, en kon daarna flink aan de slag. Stella, bedankt!

 15. Vicky Brooimans

  Online Personal Branding is hot. Iedereen denkt na over hoe hij of zij zichzelf het beste kan presenteren en profileren. Netwerken is steeds belangrijker om een baan of opdracht in de wacht te slepen. Met de training Online Personal Branding leer je hoe je jezelf als unieke professional kunt profileren. Het is een aanrader voor mensen die social media daarbij doeltreffender willen inzetten. De training bevat veel handige tips.

 16. Linda Smeets-Habets

  Ik heb de training Online Personal Branding bij Stella gevolgd en ik was blij verrast over deze training. Ik wist niet goed wat me te wachten stond, maar het was een zeer inspirerende, verhelderende avond. De groep heeft er veel concrete tips gekregen over hoe je je op social media het best kunt profileren, en we zijn echt aan het werk gezet teneinde bewustwording te kweken van ons (online) handelen. Het is een aanrader om de training te volgen! Ga zo door Stella.
  Groeten,
  Linda Smeets-Habets
  eigenaar HR-ZAAK

 17. Afgelopen vrijdag verzorgde Stella de training Personal Branding voor een groep rechtenstudenten die bij ons advocatenkantoor op bezoek waren. Voorafgaand aan de middag verliep het contact met Stella al zeer prettig, maar met de training heeft ze helemaal indruk achter gelaten. Enthousiast, authentiek, energiek en bovenal zeer professioneel! De reactie van de studenten was enorm positief; iedereen heeft echt wat aan haar training gehad. Zeer goede ervaring met POM HR trainingen dus!

 18. Voor de werkzoekenden van DeBroekriem in Helmond heeft Stella de workshop
  ”Personal Branding, stop met zoeken & start met gevonden worden” gegeven.
  Leuke workshop, maar ook een eye-opener! 75% van de de vacatures wordt voortaan in het eigen netwerk ingevuld. Het draait dus volgens Stella om het actief zichtbaar maken van jezelf en zorgen dat je in de juiste netwerken zit. De sleutel zit ‘m ook in het actief zichtbaar zijn. Je bent misschien wel zichtbaar, maar eigenlijk ben je gewoon aan het wachten totdat iemand ”per ongeluk” jouw motivatiebrief leest, op jouw website komt, of jouw facebook bezoekt, of je LinkedIn profiel bezoekt. De oplossing om tot actieve zichtbaarheid te komen zit in het feit dat je moet zorgen dat ze jou vinden in plaats van dat jij gaat zoeken! Hoe je dat doet? Daar vertelt Stella jou meer over tijdens deze workshop Personal Branding. Stella wil graag dat je jezelf als merk gaat zien en je dan ook als zodanig profileert. Het behalen van je doel, het vinden van werk, draait om het managen van de perceptie van de ontvangers. Een echte aanrader !!!