Workshop Social Media & Fotografie

Onder professionele begeleiding uw social media kanalen vullen met goed werkende en pakkende content die uw bedrijf weerspiegelt? Dat kan door middel van deze workshop. Geen geworstel meer met vragen als ”wat zou ik nu weer eens plaatsen op mijn social media kanaal” of ”wat werkt er wel en wat werkt er niet”. Samen lossen wij dit tijdens deze werksessie voor u op!

Deze dienst wordt, naar volle tevredenheid van vele ondernemers, vanaf eind 2018 aangeboden door POM HR-Training & Branding en http://www.marlieslaenenfotografie.nl. Een social media expert en een fotograaf slaan de handen in elkaar als het gaat om het vullen van uw social media kanaal met de juiste content.

Voor wie?

Bent u eigen ondernemer, de content manager van uw bedrijf of de beheerder van een social media kanaal en heeft u behoefte aan structuur, inspiratie en input voor goed werkende content waarmee u gegarandeerd uw gewenste doelgroep(en) bereikt? En zou u dit het liefst zo praktisch mogelijk willen? Dan is deze workshop voor u geschikt!

Wat kunt u verwachten?

Centraal in de 4 uur durende workshop staat o.a. het vullen van een content-jaarplanning voor uw social media kanaal/kanalen. Samen maken en plannen wij met u content waarmee u uw (potentiële) klanten bereikt, versnelling in uw bedrijfsactiviteiten zult verkrijgen & uw bedrijf op een kwalitatief hoogwaardige en professionele manier vertegenwoordigt op uw social media kanaal/kanalen.

U loopt naar buiten met een gevulde content-jaarplanning, inspiratie en kennis over social media en fotografie/content/beeld en de nieuwste snufjes en trends op dit gebied.

Op fotografie gebied leert u o.a.:

  • Prikkelende foto’s maken, die technisch goed zijn.
  • Inspiratiebronnen voor creatief beeldmateriaal.
  • Algemene hulp bij belichting, tegenlicht, compositie, zelfontspanner, hulpmiddelen en handige apps.
  • Mogelijkheden van video, boomerang, timelapse.
  • Gebruik van hulpmiddelen zoals statieven, opzetlenzen, mini-studio.

Het betreft een zeer praktische werksessie waarbij u samen met andere ondernemers bij elkaar zit en deels plenair, deels individueel, onder begeleiding van fotograaf Marlies Laenen en social media expert Stella van Rheenen aan de slag gaat op uw laptop en smartphone.

De kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn zullen, afhankelijk van uw wensen, behandeld worden.

Meedoen?

De eerstvolgende data betreffen: dinsdag 28 januari 2020 en dinsdag 26 mei 2020. Beiden van 09.30 tot 13.30 uur. De kosten zijn 175,- euro p.p. excl.btw. Wees er snel bij om je in te schrijven want we hebben helaas maar beperkte plekken.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier hieronder.

Wilt u meer informatie, neemt u dan vrijblijvend contact op: stella@pomhr.nl.

 

Schrijf u hier in

Meer informatie? Indien u zich inschrijft via het inschrijfformulier zal er contact met u worden opgenomen.

Inschrijfformulier

Ik wil me graag inschrijven voor deze werksessie.
Ik doe dit: PrivéZakelijk

Uw naam

Uw email

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Mobiel

Voorkeursdatum training (indien mogelijk)

Indien u voor een zakelijke training hebt gekozen, vragen we u onderstaande gegevens in te vullen.

Opmerkingen

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid.

captcha

Ga voor overige vragen of contact naar onze contactpagina.

 Leave a Reply

1 comment

  1. Super leuke en leerzame training, heerlijk die extra informatie om nog beter op social media te presteren en er nog meer uit te halen. Ook het stuk over fotografie een zeer welkome aanvulling en inzichten. veel aha momenten. Veel dingen geleerd waar je normaal helemaal niet bij stil staat, dus voor mij voor herhaling vatbaar om steeds een beetje beter te worden en te blijven leren. Stella en Marlies mooie combinatie